Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de Nicolae Dică: „Sunt încântat de cum l-am văzut şi cred că e ce trebuie!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2022, 21:37

Mihai Stoica, impresionat de Nicolae Dică: „Sunt încântat de cum l-am văzut şi cred că e ce trebuie!

Mihai Stoica, încântat de noul atac al lui FCSB! Jucătorul care l-a "cucerit"

Mihai Stoica și Nicolae Dică, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

  • Mihai Stoica, impresionat de Nicolae Dică
  • Ce spune managerul general al FCSB despre noul antrenor

Mihai Stoica a fost impresionat de Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor este de părere că tehnicianul va face performanţă în al doilea mandat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica şi Nicolae Dică au colaborat timp de un an şi jumătate. „Dicanio” a mai pregătit-o pe FCSB între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

În mandatul său, echipa roş-albastră a avut rezultate excelente în cupele europene, unde chiar a ajuns în primăvara Europa League.

Reclamă

Mihai Stoica, impresionat de Nicolae Dică

”El a fost mereu special pentru mine. Cu niciun jucător nu m-am întâlnit de atâtea ori în carieră. L-am readus antrenor cu licenţă acum. Am realizat azi asistând la discuţia cu jucătorii că e foarte schimbat.

Când a venit în 2017 avea 37 de ani, era foarte tânăr. Se vedea că e la început de carieră, acum, după cinci ani, a venit mult mai sigur pe el.

Reclamă

Din discursul avut asta a emanat, siguranţă, obiective clare, concrete, îmi place că nu vorbeşte mult în faţa echipei. E îngrozitor să ai un antrenor care vorbeşte o oră în vestiar, un jucător se plictiseşte, e îngrozitor. Sunt încântat de cum l-am văzut şi cred că e ce trebuie”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali: „Nicolae Dică va avea libertate 15 meciuri!”

„Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord.

Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor”, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele înregistrate de FCSB în acest sezon:

1-1 cu Universitatea Cluj (Superliga, acasă)
0-1 cu FC Saburtalo (preliminarii UEFA Conference League, deplasare)
0-2 cu Rapid (Superliga, deplasare)

OFICIAL | Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB

Gigi Becali anunțat azi că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB. De asemenea, patronul vicecampioanei a transmis că acesta va avea libertate pentru cel puţin 15 meciuri.

„Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB, acesta fiind al doilea său mandat ca principal al echipei noastre.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a condus deja primul antrenament și va reveni pe bancă la meciul cu FC Saburtalo, de joi, din preliminariile UEFA Europa Conference League. De asemenea, acesta va participa miercuri, începând cu ora 12:30, la prima conferință de presă din postura de antrenor al FCSB.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă cel puțin aceleași rezultate din primul mandat, în care a obținut cea mai rapidă calificare în primăvara europeană din istoria clubului!”, a transmis FCSB.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”