Închide meniul

Mihai Stoica, ironie colosală pentru Adi Popa. „Nu e jucător profesionist! Dăm copy-paste?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 aprilie 2022, 20:37

Mihai Stoica, ironie colosală pentru Adi Popa. „Nu e jucător profesionist! Dăm copy-paste?

Mihai Stoica îl compară pe Alexandru Pantea cu Roberto Carlos

Hepta

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, l-a taxat pe Adi Popa, fost jucător al roș-albaștrilor, acum legitimat la rivala CSA Steaua. MM nu îl consideră pe cel poreclit „motoreta” jucător profesionist de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a marcat două goluri pentru CSA Steaua în victoria cu Concordia Chiajna, scor 3-0. Fostul fotbalist de la FCSB nu scăpat de ironiile lui Mihai Stoica.

Mihai Stoica, ironie pentru Adi Popa

„Pentru mine, Steaua joacă luni cu FC Farul Constanţa, la Ovidiu. Adi Popa e un fost jucător de la echipa noastră. Adi Popa e tare dacă a dat două goluri în meciul cu Chiajna.

Echipa i-a mai aparţinut Ministerului Apărării şi şi-a găsit un investitor. Ce facem acum? Dăm copy-paste? Doar că Adi Popa am auzit că a zis că e jucător profesionist. Eu zic că nu e jucător profesionist, pentru că e plătit din bugetul de stat.

El încasează salariul de la Ministerul Apărării Naţionale. Nu este jucător profesionist, echipele profesioniste joacă în Liga 1 şi nu încasează bani de la bugetul unui minister. Nu încasează nimeni salarii nici de la primării”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 pentru că aparține de Ministerul Apărării Naționale, iar legile LPF nu permit unui club cu o astfel de formă de organizare să evolueze în primul eșalon din România.

Adi Popa, anunț clar în privința promovării

Adi Popa a fost omul meciului în CSA Steaua – Concordia Chiajna 3-0, reușind o dublă în minutele 68 și 80. Chipirliu a deschis scorul în minutul 38.

La finalul partidei din Ghencea, Popa a avut un mesaj special pentru suporterii CSA Steaua care au susținut echipa în Sâmbăta Mare. Fostul atacant de la FCSB a vorbit și despre cel mai delicat subiect din Ghencea: promovarea.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne bucurăm că am reușit să acoperim o parte din rușinea suferită etapa trecută (n.r. – cu FC Hermannstadt, 1-4). Ne bucurăm că le-am putut oferi suporterilor o victorie în Sâmbăta Mare și le dorim Paște Fericit tuturor celor care au venit la meci.

Am văzut ce goluri s-au dat în play-off. Trebuie să încercăm poarta. Nu am câștigat, dar am făcut meciuri bune. Ne bucurăm că am jucat bine azi. Eu am spus când am venit că am nevoie de o perioadă să mă pun la punct cu pregătirea, am făcut pregătirea în iarnă, sunt bine acum. Va fi un meci pe contre, ca cel de azi (n.r – cu Petrolul, în următoarea etapă).

(N.r – despre promovare) Noi am jucat și am câștigat meciurile pe teren. Dacă administrativ nu vom avea voie, asta e. Noi vom avea niște bonusuri de încasat. Degeaba se va schimba Legea Sportului, dacă nu suntem pregătiți.”, a spus Adi Popa, pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și