Închide meniul

Mihai Stoica, ironie supremă la adresa sistemului VAR! Ce a putut să spună managerul general de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 31 august 2022, 0:52

Mihai Stoica, ironie supremă la adresa sistemului VAR! Ce a putut să spună managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • MM Stoica, ironie supremă la adresa sistemului VAR
  • Ce a putut să spună managerul general de la FCSB

Mihai Stoica a avut o ironie maximă la adresa sistemului VAR, după meciul Rapid – Universitatea Cluj 1-0. Managerul general de la FCSB râde de implementarea video-arbitrajului în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o pe U Cluj printr-un gol din penalty marcat de Dugandzic, după verificarea VAR. După meci, Eugen Neagoe și Denis Ispas s-au plâns de faza petrecută în etapa precedentă, când U Cluj nu a primit penalty în meciul cu Voluntari, la un henț în careu al lui Ricardinho.

Mihai Stoica, ironie supremă la adresa sistemului VAR

Mihai Stoica a intervenit în stilul caracteristic în scandalul legat de arbitrajul-video.

Reclamă

„VAR-ul e doar ca să consume dubele motorină. Dac-or fi diesel”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă

Eugen Neagoe, discurs manifest la adresa VAR după Rapid – U Cluj 1-0

„Este o ruşine ce se întâmpă cu VAR-ul. Ba este VAR, ba nu este VAR. Probabil că nu văd bine oamenii. Ei nici măcar la reluări nu văd. Etapa trecută avem penalty clar, nu au văzut. Acel domnn Coza care trebuia să vadă, pentru că cei 3 oameni dormeau acolo. Probabil că avea VAR nestins, aşa e o vorbă la ţară. Tot ce s-a întâmplat după minutul 70 a fost o ruşine. Se aruncau prin careu să ceară penalty. Am pierdut cu un şut pe poartă. În seara asta a văzut bine VAR-ul. Vede când vrea. Este o ruşine, dar nimeni nu ia nicio măsură. Se supără domnul Vassaras. Păi, supără-te! Ce să facem cu VAR-ul pentru că la fiecare etapă sunt greşeli. Nu am văzut pe nicăieri să se stea 10 minute să se ia o decizie. Noi trebuie să dăm telefon la UEFA, la FIFA, să îi întrebăm dacă dăm penalty”, a spus Eugen Neagoe, conform digisport.ro. 

Ispas e supărat pentru că arbitrii își alocă prea mult timp pentru a lua o decizie când folosesc sistemul VAR.

„El o vede, eu întorc capul, încerc să mă feresc. Dacă mă întrebați pe mine, este penalty, mă lovește mingea. Dar nu înțeleg ideea asta, într-un meci este penalty, un meci nu este penalty. De când e VAR stăm mai mult pe teren până se decid ei. Important e că noi meciul trecut am avut penalty, poate obțineam și noi prima victorie cu penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Azi au avut argumente să dea penalty, dar nu înțeleg schimbărilea astea de la un meci la altul. Ușor, ușor nu o să mai fie încredere, situațiile nu sunt roz, la niciun club din România nu sunt roz. Eu sunt unul dintre oamenii care a pus umărul la întoarcerea Universității Cluj în Liga 1. Noi iertăm pe toată lumea și pe noi nu ne iartă nimeni. Nu știu cum va fi terenul cu Craiova, dacă ploua la meciul cu Sepsi, răsărea și orezul”, a spus Denis Ispas, conform digisport.ro.

Rapid – Universitatea Cluj 1-0

Rapid s-a chinuit teribil cu Universitatea Cluj, care încă este fără victorie în Liga 1. Giuleștenii au avut nevoie de 79 de minute pentru a deschide scorul. Au făcut-o abia din penalty, prin Marko Dugandzic.

În urma victoriei din Giulești, Rapid a urcat din nou pe primul loc în Liga 1, cu 18 puncte, la trei lungimi în fața Farului, care joacă mâine cu FCSB.

Rapid rămâne cu punctaj maxim pe teren propriu în acest sezon. Singurele înfrângeri au venit în deplasările de la Ploiești, 0-1, și de la CFR Cluj, tot 0-1.

Următorul meci al celor de la Rapid este împotriva Voluntariului, în deplasare. Universitatea Cluj va primi vizita lui FC U Craiova 1948.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi