Închide meniul
Foto

Mihai Stoica, lider de galerie după FCSB – CFR Cluj 1-0. Bucuria nebună a „roș-albaștrilor”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2023, 10:14

Mihai Stoica, lider de galerie după FCSB – CFR Cluj 1-0. Bucuria nebună a „roș-albaștrilor”

Mihai Stoica, lider de galerie după FCSB - CFR Cluj 1-0

Mihai Stoica, în peluza FCSB-ului, după meciul cu CFR Cluj, din Ghencea / Hepta

Mihai Stoica, lider de galerie după FCSB – CFR Cluj 1-0. Managerul general al celor al vicecampioanei s-a bucurat copios alături de galerie după ce echipa pe care o reprezintă s-a impus împotriva formației antrenate de Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 1-0. Partida care a contat pentru etapa a 4-a din Liga 1 a marcat și revenirea vicecampioanei pe stadionul „Steaua”, după o pauză de mai bine de 8 ani. Înainte de acest meci, echipa lui Gigi Becali a jucat ultimul meci în Ghencea în 2015, împotriva celor de la Viitorul. Acel meci se încheia cu succesul „roș-albaștrilor”, scor 4-1.

Mihai Stoica, lider de galerie după FCSB – CFR Cluj 1-0. Nebunie în Ghencea, la finalul partidei

După fluierul de final al meciului dintre FCSB și CFR Cluj, fanii au început sărbătoarea în Ghencea. Aceștia au fost foarte fericiți după ce echipa favorită a marcat cu o victorie revenirea pe stadionul „Steaua”, casa Clubului Sportiv al Armatei.

La finalul partidei, pe lângă jucătorii care s-au bucurat alături de fani, în centrul atenției a fost Mihai Stoica. Acesta s-a urcat în peluză, alături de fani, dar și de liderul galeriei „roș-albastre”, Gheorghe Mustață. De asemenea, fotbaliștii pregătiți de Elias Charalambous s-au fotografiat alături de fani, pentru a înrăma momentul revenirii în Ghencea.

Fanii vicecampioanei s-au mobilizat încă dinaintea partidei cu CFR Cluj. Aceștia au cumpărat toate biletele puse la vânzare de către oficialii „roș-albaștrilor” și au doborât astfel recordul de asistență de pe stadionul Steaua. În Ghencea, la partida din etapa a 4-a a Ligii 1 au fost prezenți 28,519 de fani.

Reclamă

Precedentul record de asistență a fost stabilit la o partidă dintre CSA Steaua și Dinamo, din sezonul trecut al Ligii secunde. Atunci, pe stadionul din Ghencea au fost prezenți 21.522 de spectatori. De asemenea, o altă partidă cu un număr ridicat de fani în tribune a fost meciul dintre România și Spania, din cadrul Campionatului European U21. Atunci, pe stadionul „Steaua” au fost prezenți aproximativ 21,000 de fani.

Mihai Stoica a luat microfonul și s-a adresat fanilor. Ce a transmis managerul general

Înainte de începutul partidei, Mihai Stoica a luat microfonul și s-a adresat celor aproximativ 28.000 de fani prezenți pe stadionul „Steaua”, din Ghencea. Acesta a menționat că fanii trebuie să se bucure pentru că echipa joacă pe acest stadion, dar i-a rugat pe aceștia să țină un moment de reculegere pentru toți cei care nu au mai apucat să o vadă pe vicecampioană pe stadionul „Steaua”.

„Ne bucurăm cu toții că vom juca pe acest stadion, dar aș vrea să păstrăm un minut de reculegere pentru cei care nu au ajuns să vadă echipa noastră jucând pe acest stadion”, a spus Mihai Stoica, cu câteva minute înainte de fluierul de start al meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
Vezi toate știrile
Citește și