Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj acid pentru Florin Talpan: „Cred că are probleme mari!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 8:21

Mihai Stoica, mesaj acid pentru Florin Talpan: „Cred că are probleme mari!

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă, după ce mijlocaşul a fost înjurat de suporterii olteni

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica a transmis un mesaj acid pentru Florin Talpan. Juristul celor de la CSA Steaua s-a revoltat după ce s-a decis ca derby-ul dintre FCSB şi Dinamo să se desfăşoare în Ghencea. Ulterior, a venit şi replica managerului general al trupei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit undă verde pentru a putea închiria stadionul Ghencea. Roş-albaştrii vor evolua pentru prima dată pe această arenă după opt ani, iar primul meci va fi derby-ul cu rivala Dinamo.

Mihai Stoica, mesaj acid pentru Florin Talpan

Mihai Stoica a subliniat faptul că FCSB este echipa din Europa de Est cu cele mai multe meciuri în cupele europene, din 2003 şi până în prezent.

De asemenea, MM i-a dat o replică acidă şi lui Florin Talpan. Mihai Stoica a ajuns la concluzia că juristul celor de la CSA Steaua are mari probleme, după ultimele declaraţii făcute.

„Speţa asta, că tot repetă cuvântul ‘speţă’ mă duce cu gândul că ar trebui o comisie de expertiză medicală, pentru ca ceea ce se scrie aici este uluitor. Cum adică să spui că cineva datorează, când nu există nicio hotărâre?

Reclamă

Cum să spui că echipa asta nu are performanţă? Din 2003 încoace, nu există nicio echipă în Europa de Est cu mai multe meciuri în cupele europene. Din 2003, echipa asta are 20 de calificări din 20 posibile în cupele europene. Înainte, obiectivul era calificarea în cupele europene.

Talpan susţine că stadionul trebuie să producă pagubă. Apăraţi Armata? Ministerul Apărării Naţionale, asta e armata, şi spune Talpan apăraţi Ministerul Apărării, adică apăraţi armata. Sunt mâhnit, cred că are probleme mari”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Florin Talpan, reacţie nervoasă după ce FCSB a fost primită în Ghencea

Florin Talpan a avut o reacţie nervoasă după ce FCSB a fost primită în Ghencea, pentru a disputa derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1. Juristul CSA Steaua a răbufnit la adresa ministrului Apărării şi a lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Cererea depusă de FCSB de a juca meciul cu Dinamo pe stadionul Steaua este de fapt, o cerere mascată a lui Becali, prin care se încearcă și se dorește câștigarea dosarului cu palmaresul si dosarului cu prejudiciu de 37 milioane de euro prin folosirea ilegală a mărcii Steaua, marca aflată în patrimoniul Ministerului Apărării Naționale.

Încă o dată avocații lui Becali și chiar Becali nu mai știu la ce tertipuri să mai apeleze ca să caștige dosarele in instanta.

De fapt, pe ei nu ii interesează să joace neapărat în Ghencea, pe ei îi interesează furtul de identitate și vor să caștige dosarul cu palmaresul si dosarului cu prejudiciu. Vor să se folosească ilegal si abuziv de istoria noastra, de istoria clubului Steaua.

Acesta este marele lor of. Că nu au istorie, nu au performanțe, nu au nume, nu au marcă, nu au palmares, nu au identitate, nu au absolut nimic! Pentru că am demonstrat în instanță faptul că FCSB este un club care s-a născut prin furt de identitate, care si-a însușit ilegal numele și marca Steaua.

FCSB este un club care a ajuns in liga 1 prin fraudă, cu ajutorul acolitilor politici și nu numai!

Ce pot să spun este că acum suntem mulți, uniți și puternici și vă spunem: PE AICI NU SE TRECE !!!„, a fost mesajul transmis de Florin Talpan, pe contul său de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și