Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj categoric pentru Daniel Pancu: „Îl jigneşte public pe Octavian Popescu! Cheamă jucători care sunt rezerve!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2023, 21:56

Mihai Stoica, mesaj categoric pentru Daniel Pancu: „Îl jigneşte public pe Octavian Popescu! Cheamă jucători care sunt rezerve!

Mihai Stoica, mesaj categoric pentru Daniel Pancu, după ce Octavian Popescu nu a fost convocat

Mihai Stoica şi Octavian Popescu, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a transmis un mesaj categoric pentru Daniel Pancu, după ce Octavian Popescu nu a fost convocat la echipa naţională de tineret. MM a declarat că decarul FCSB-ului nu ar fi meritat să fie lăsat acasă, subliniind faptul selecţioneru U21 a convocat jucători care sunt rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Octavian Popescu s-a declarat revoltat de faptul că nu a fost convocat la naţionala U21. După meciul cu Universitatea Craiova, decarul FCSB-ului a transmis că Daniel Pancu are ceva personal cu el.

Mihai Stoica, mesaj categoric pentru Daniel Pancu, după ce Octavian Popescu nu a fost convocat

Mihai Stoica a reacţionat dur, după ce Octavian Popescu nu a fost luat în calcul de Daniel Pancu. MM a amintit de faptul că decarul FCSB-ului a marcat două goluri în acest sezon.

De asemenea, managerul general de la FCSB a contestat prezenţa lui Cătălin Cîrjan la naţionala U21, după ce mijlocaşul crescut la Arsenal a ajuns rezervă la Rapid.

MM a mai amintit de faptul că Octavian Popescu a fost convocat şi la echipa naţională mare, în trecut, iar la această acţiune nu a prins lotul nici măcar pentru naţionala de tineret a României.

Reclamă

„Nu mă așteptam. Octavian Popescu a dat la Galați un gol fenomenal. A dat gol cu bulgarii în cupele europene. Ok, nu s-a prezentat bine cu UTA, dar mulți nu s-au prezentat bine atunci. Nu mă așteptam sub nicio formă. Nu știu exact cine e pe poziția lui. Pitu nu joacă. Eu l-am văzut pe Corbu jucând inter.

Mihai Stoica: „Cum a fost selecţia la Cîrjan?”

Dacă Daniel Gabriel Pancu ar fi fost ziarist sau invitat al unei emisiuni, expert, nu era niciun fel de problemă să aibă discursul ăsta. Faptul că e selecționer și se răfuiește, jignește un fotbalist în public, asta nu e în regulă. Asta pot să i-o spun eu, care am 30 și ceva de ani în fotbal. E greșit complet! Nu poți să faci așa ceva. Tavi Popescu a spus că probabil de la Rapid, că acolo nu l-a băgat nimeni în seamă. Poate de acolo a pornit discuția asta. Să vii și să faci chestia asta e foarte grav pentru un selecționer.

Cîrjan e la lot, da? Cum a fost selecția la Cîrjan? Eu mă refer la selecție. Poate nu știe Pancu, dar Tavi, la Galați, poziția aia a jucat. L-a văzut pe Pitu jucând? Unde? Ca să vezi un fotbalist, trebuie să mergi la stadion. Dacă te uiți la televizor, un fotbalist are mingea 3-4 minute pe meci. Poți să trimiți pe cineva, sunt curios să văd pe cine a trimis.

Reclamă 4 / 0/3

El a jucat la naționala de seniori și nu o dată, iar acum nu e. Cheamă jucători care sunt rezerve neutilizate. Cîrjan e rezervă neutilizată, dar e la echipa națională. Ne gândim unde a jucat Pancu? Nu mă gândesc la asta. Eu mă gândesc că Pancu a făcut o chestie foarte gravă, că a atacat un jucător într-un mod abject. Cum să spui tu pasager și chestii d-asta? Ce facem, miștouri? Pot să fac și eu asta, chiar la un alt nivel, mult mai sus. Nu se poate așa ceva! Pe la ce oră a fost (n.r – interviul dat de Pancu)? Dimineața sau seara? Că și asta e important la Pancu. Cum să nu mă deranjeaze când jignești un jucător la modul ăsta?”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și