Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj clar pentru Gigi Becali! De ce nu poate juca la FCSB atacantul de milioane dorit de patronul vicecampioanei

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2022, 19:02

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj clar pentru Gigi Becali! De ce nu poate juca la FCSB atacantul de milioane dorit de patronul vicecampioanei

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, bucurie în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a avut mesaj clar pentru Gigi Becali. Patronul îl vrea la FCSB pe Jefte Betancor, atacantul de la Farul Constanţa cotat la 1.6 milioane de euro, dar managerul general al roş-albaştrilor nu crede că acesta poate evolua la gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” l-a luat pe Betancor gratis după despărţirea de Voluntari, iar Gigi Becali regretă acum că nu l-a observat de când evolua pentru ilfoveni. Forma lui a explodat la Farul, pentru care a înscris 16 goluri şi a oferit şi două assist-uri, în 36 de partide.

Mihai Stoica, mesaj clar pentru Gigi Becali despre Jefte Betancor

Gigi Becali îl vrea pe Jefte Betancor la FCSB. Totuşi, finanţatorul roş-albaştrilor se teme că Gică Hagi va cere o sumă şi mai mare pentru transferul spaniolului de 28 de ani.

„Nu, nu am tatonat terenul în zona asta. La CFR au fost trei jucători de număr nou, Debeljuh, Dugandzic, Buş. Dintre cei trei a jucat doar Debeljuh, toţi trei de acelaşi profil, puternici, cu spatele la poartă. Jefte e de profil diferit, nu l-am văzut mult jucând cu spatele la poartă. Nici Birligea n-a jucat, a jucat în stânga, în locul lui Petrila.

Poate Petrescu vrea să schimbe puţin, să joace mai combinativ. La Hagi se joacă un fotbal diferit, dar diferit şi de ce se joacă la CFR. Dacă nu ai decât patru pe un post, îl aduci şi pe al cincilea (n.r. – râde).

Reclamă
Reclamă 4

Îl aduci pe Jefte, un Jefte, iar Tănase trece inter, Olaru inter dreapta. Coman extremă stângă. Da, toată lumea trebuie să joace. Când ai dat 3 milioane pe un jucător… Şi Octavian? E inter, trebuie să joace inter. La noi e clar că trebuie să joace, din toate raţiunile, Tănase, Coman, Olaru, Octavian Popescu, trebuie să joace. Cordea mai e în dreapta sau Vali Gheorghe, iar în dreapta Jefte nu poate juca acolo.

Îl avem şi pe Ianis Stoica, iar el trebuie să capete minute mai multe, trebuie să-i facem bărbaţi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Jefte Betancor la FCSB

Gigi Becali a oferit noi detalii despre transferul lui Jefte Betancor de la Farul. Patronul celor de la FCSB a mărturisit că nu se poate apropia de atacantul lui Gică Hagi.

Reclamă

Jefte Betancor este golgheterul echipei lui Hagi, după ce a marcat 16 goluri şi a oferit 2 assist-uri în 36 de partide. Astfel, a atras atenţia lui Gigi Becali, care însă e reticent în privinţa realizării transferului din cauza preţului cerut de Hagi.

Patronul lui FCSB se teme că Hagi îi va cere o sumă mare în schimbul său, atacantul fiind cotat la 1,6 milioane de euro.

„Am eu în vizor niște atacanți de prin Liga 1. Nu vreau să vă spun numele lor, că iar vor sări prețurile pe la noi. Dacă se aude că îl vrea Gigi Becali pe unul sau pe altul, ce cred unii? Hai că are Gigi Becali bani, nu?

Uite, îți spun sincer că îmi place Betancor de la Farul, dar nu mă pot apropia de el. Nu e un atacant rău. Dar nici nu îmi vine să îl sun pe Hagi, că parcă aud că cere de la 1 milion de euro în sus pentru ăsta”, a declarat Becali pentru prosport.ro.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și