Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj războinic înainte de FCSB – Sepsi: „Vor intra 11 gladiatori care trebuie să câştige!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2023, 16:54

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj războinic înainte de FCSB – Sepsi: „Vor intra 11 gladiatori care trebuie să câştige!

Mihai Stoica, mesaj războinic înainte de FCSB - Sepsi

Mihai Stoica / Antena Sport

Mihai Stoica a transmis un mesaj războinic înainte de FCSB – Sepsi. Mihai Stoica a spus că se aşteaptă ca meciul cu Sepsi să fie extrem de greu, însă jucătorii de la FCSB vor da totul pentru victorie. Mai mult, managerul general de la FCSB i-a comparat pe Coman şi Tavi Popescu cu nişte gladiatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat că nu vor fi mai mulţi de 15 mii de spectatori şi a strecurat şi câteva ironii fine la adresa rivalilor.

Mihai Stoica, mesaj războinic înainte de FCSB – Sepsi

„Diseară nu vor fi mai mulți de 15.000 suporteri steliști pe Arena Națională. Poate din cauza vremii, poate pentru că meciul se joacă luni și se termină spre marți, poate că pe unii i-a descurajat 7-2, pe alții Feșnic, cine știe… Noi știm însă că va fi Peluza Nord Steaua Oficial. Și mai știm că, pe uriașa masă udă de biliard, vor intra 11 gladiatori care TREBUIE să câștige azi împotriva unei echipe bune, pe care am învins-o de 3 ori sezonul ăsta (dar mereu cu foarte multă șansă)„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Andrea Compagno va lipsi cu Sepsi

Andrea Compagno nu va putea juca în duelul dintre FCSB şi Sepsi, din această rundă de play-off. Golgheterul roş-albaştrilor a suferit o accidentare, care nu i-a permis să se antreneze normal, astfel că va rata confruntarea de pe Arena Naţională, cu trupa lui Cristiano Bergodi.

Andrea Compagno este indisponibil pentru duelul cu Sepsi, anunţă digisport.ro. Atacantul nu va face parte din lot, după ce a suferit o accidentare în duelul cu Universitatea Craiova, din runda precedentă.

Reclamă

Se pare că vârful italian nu s-a refăcut la timp, şi nu a putut efectua nici antrenamentele premergătoare duelului cu Sepsi, din cauza durerilor la piciorul drept.

Astfel, FCSB se confruntă cu probleme serioase de lot, înaintea finalului de sezon. Pe lângă Andrea Compagno, nici Malcom Edjouma nu va putea evolua în partida cu Sepsi. Mijlocaşul a revenit în Franţa, şi va rata toate meciurile rămase de disputat în acest sezon.

În locul lui Andrea Compagno, Elias Charalambous s-ar putea baza pe serviciile lui Billel Omrani, pentru meciul cu Sepsi. De asemenea, o altă variantă ar putea fi reprezentată de David Miculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor anunţase încă de la conferinţa de presă că Andrea Compagno ar putea rata duelul cu Sepsi.

„Vom vedea care e situația lui Andrea. Compagno are o problemă la picior. Vom vedea mâine dacă va fi apt. Situația lui Edjouma o știți, este out. În rest, toți sunt disponibili pentru mâine (n.r. azi)”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și