Închide meniul

Mihai Stoica nu a fost impresionat de Universitatea Craiova: „A părut o echipă care nu mai poate alerga!” Ironie pentru Mateiu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2022, 8:16

Mihai Stoica nu a fost impresionat de Universitatea Craiova: „A părut o echipă care nu mai poate alerga! Ironie pentru Mateiu

Mihai Stoica nu a fost impresionat de Universitatea Craiova

Mihai Stoica, în timpul unui antrenament / Hepta

Mihai Stoica nu a fost impresionat de Universitatea Craiova. Mihai Stoica e de părere că Sepsi merita să câştige partida cu Universitatea Craiova. Mai mult, managerul general al FCSB spune că formaţia lui Laszlo Balint are mari probleme fizice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica i-a criticat şi pe cei doi mijlocaşi centrali ai Universităţii Craiova, care au jucat cu Sepsi: Alexandru Creţu şi Alexandru Mateiu. Pe ultimul, managerul general al celor de la FCSB nu a ezitat să îl ironizeze.

Mihai Stoica nu a fost impresionat de Universitatea Craiova

Sepsi a avut ocazii mai multe, ar fi meritat să câştige. Cum s-a ajuns la 2-0 pentru Craiova? E un mare semn de întrebare. Craiova a părut o echipă care are mari probleme fizice. A părut că nu mai poate alerga. Unde au fost mijlocaşii centrali la cele două goluri? Pe Mateiu l-am văzut, dar l-a văzut şi VAR-ul„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Alexandru Mateiu, „victima” primei decizii VAR din istoria Superligii

Alexandru Mateiu a fost „victima” primei decizii VAR din istoria Superligii, în Universitatea Craiova – Sepsi 2-2. Mijocașul oltenilor a văzut direct cartonașul roșu din partea lui Radu Petrescu, pentru o intervenție neregulamentară asupra lui Nicolae Păun.

În minutul 87, Radu Petrescu s-a dus la monitorul VAR pentru a analiza faza golului 2 marcat de Sepsi.

Reclamă

După ce a revăzut imaginile de la marginea terenului, arbitrul central l-a eliminat pe Alexandru Mateiu.

Mijlocașul Craiovei susține că a avut o intervenție „curată”, la minge, chiar dacă reluările îl contrazic. Totuși, Mateiu se bucură că fotbalul românesc beneficiază de VAR începând din acest sezon:

„Am dominat 75 de minute, am făcut o greșeală la primul gol, nu trebuia să îl luăm. Până în minutul 90, Sepsi a avut două ocazii și a dat două goluri. Mie mi-a trecut mingea printre picioare și a ajuns în poartă, așa a fost să fie (n.r. – la golul 2 al lui Sepsi).

Reclamă 4 / 0/3

Eu m-am dus direct pe minge, chiar nu știu ce s-a întâmplat (n.r. – la faza analizată la monitorul VAR). Nu a fost intensitate, nu știu ce a fost. E bine că acum avem VAR, dacă a dat cartonaș roșu înseamnă că a fost fault. Toată echipa a făcut un meci bun. Eu zic că meritam victoria, nu meritam să fim egalați de la 2-0.

Trebuie să mergem mai departe, la meciul din Europa, și să câștigăm. Trebuie să fim concentrați până în minutul 90, când arbitrul fluieră finalul. Avem încredere că putem câștiga campionatul”, a declarat Alexandru Mateiu, pentru digisport.ro.

Gustavo ’29 și ’59 a marcat o dublă pentru Craiova, iar golurile celor de la Sepsi au fost semnate de Damașcan ’73 și Păun ’87. Formația din Bănie rămâne fără victorie în fața covăsnenilor de șapte partide.

După golul egalizator al lui Păun, arbitrul Radu Petrescu s-a dus la monitorul VAR să verifice intrarea lui Mateiu asupra jucătorului lui Sepsi. În urma consultării reluărilor, centralul i-a arătat cartonașul roșu fotbalistului Universității Craiova.

Pentru ambele formații urmează duelurile din preliminariile Conference League. Universitatea Craiova va juca cu Vllaznia, în timp ce Sepsi se va duela cu Olimpija Ljubljana.

Recomandări
  • Mihai Stoica nu a fost impresionat de Universitatea Craiova
  • Universitatea Craiova – Sepsi 2-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și