Închide meniul

Mihai Stoica nu ia în calcul „ordinul” dat de Gigi Becali: „Exclus!” Jucătorul pe care îl cere titular în continuare la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 23:33

Mihai Stoica nu ia în calcul „ordinul dat de Gigi Becali: „Exclus! Jucătorul pe care îl cere titular în continuare la FCSB

Mihai Stoica nu ia în calcul "ordinul" dat de Gigi Becali

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica nu ia în calcul „ordinul” dat de Gigi Becali, după derby-ul pierdut de FCSB cu Rapid. MM îl cere în continuare titular pe Octavian Popescu, deşi patronul roş-albaştrilor a transmis că acesta nu va mai prinde primul 11, şi va fi înlocuit de un puşti de 16 ani din academie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut o reacţie furibundă, după ce FCSB a pierdut clar derby-ul cu Rapid. Patronul roş-albaştrilor i-a distrus pe Florinel Coman, Darius Olaru, Octavian Popescu şi Ştefan Târnovanu, vedetele echipei sale.

Mihai Stoica nu ia în calcul „ordinul” dat de Gigi Becali

Mihai Stoica nici nu concepe un prim 11 al FCSB-ului, fără Octavian Popescu, dat fiind faptul că acesta este jucătorul, din lotul roş-albaştrilor, care respectă regula U21. MM a subliniat că nu mai există soluţii pentru acest fapt, dată şi accidentarea cu care se confruntă Eduard Radaslavescu.

De asemenea, managerul general al roş-albaştrilor a adus aminte de prestaţia bună a lui Octavian Popescu, din meciul cu Botoşani, fiind de părere că în derby-ul cu Rapid a jucat în nota echipei.

„E exclus ca în play-off să începem cu un puști. Radaslavescu nu va fi apt. Octavian Popescu sau Pandele sunt opțiunile. Eu nu pot să șterg ce s-a întâmplat la meciul cu Botoșani de acum două săptămâni, Tavi a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. Impecabil!

Reclamă

La Voluntari și Cluj nu s-a numărat printre remarcați, a adevărat. Nu cred că poate vreun jucător să spună că s-a remarcat la meciul cu Rapid”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Gigi Becali a transmis că Octavian Popescu nu va mai fi titular la FCSB, fiind extrem de supărat după înfrângerea suferită de roş-albaştri cu Rapid.

„Au fost o echipă de fotbal, noi nu. Și-au dat viața pe teren. Coman, Olaru, Băluță, Tavi Popescu au fost zero. Și Târnovanu. Pe Tavi îl scot, îl bag pe unu’ de 16 ani”, a declarat Gigi Becali, la primasport.ro, imediat după meciul cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica „a luat foc” după ce a auzit declaraţia unui jucător de la Rapid

Mihai Stoica a „luat foc”, după ce a auzit declaraţia unui jucător de la Rapid. MM l-a taxat pe Paul Iacob, cel care a marcat un gol în poarta FCSB-ului, declarând că acesta a fost „obraznic”, iar toate ironiile se vor întoarce, la un moment dat.

Paul Iacob a declarat că la golul pe care l-a marcat în poarta FCSB-ului, Ovidiu Popescu şi Mihai Lixandru nu au făcut un marcaj corect. După aceste declaraţii, a venit şi replica lui Mihai Stoica. Acesta a transmis că fundaşul a fost obraznic, însă victoria categorică înregistrată de Rapid îi permite acest fapt.

„E puțină obrăznicie. Dar ce să facem? Când câștigă cu 4-0 și el marchează din nou, își permite. Se vor întoarce toate. La lovitură liberă nu poți să faci marcaj. Ar trebui să o știe Iacob, dar probabil o să îl învețe.

Târnovanu vrea să iasă, se răzgândește și este pe retragere. Clar că nu se vede bine pentru el cum interpretează faza. E complicat să iasă, nu cred că mingea ajunge în cadrul porții. Când din partea dreapta se execută cu piciorul drept, mingea fuge de portar”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și