Închide meniul

Mihai Stoica, o nouă replică după ce Gigi Becali a spus că nu se „pricepe” la jucători: „Și cu țepe, că altfel nu se poate! Se pare că e limita admisă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2022, 22:25

Reclamă
Mihai Stoica, o nouă replică după ce Gigi Becali a spus că nu se „pricepe la jucători: „Și cu țepe, că altfel nu se poate! Se pare că e limita admisă!

Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa lui Lucian Burchel

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica, o nouă replică după ce Gigi Becali a spus că nu se „pricepe” la jucători. Managerul general de la FCSB a postat pe reţelele de socializare primul „11” fotmat din jucătorii pe care i-a adus la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a admis că a dat şi greş, dar acest lucru face parte şi din „riscurile meseriei”.

Mihai Stoica, o nouă replică după ce Gigi Becali a spus că nu se „pricepe” la jucători

Arlauskis, Planic, Tamm, Ghionea, Nicoliță, Olaru, Boștină, Chipciu, Dică, Thereau, Keșeru. Fără Cernat, că n-ajuns la Steaua. Fără Elton, că unii zic că a fost țeapă (s-a văzut prin Saudi Arabia ce țeapă a fost). Mai ofensiv (cu scuze lui Petre Marin). Cu o bancă de rezerve de UCL… Rusescu, Iacob, etc.

Și cu țepe, că altfel nu se poate. Dar nu 3 din 4, care se pare că e limita admisă„, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe Facebook.

Gigi Becali l-a luat la țintă pe Mihai Stoica, după umilința cu Silkeborg

Gigi Becali l-a luat la țintă pe Mihai Stoica, după umilința cu Silkeborg din grupele Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă cu 0-10, la general, de danezi, în cele două partide din grupe.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a ajuns la concluzia că managerul general al roș-albaștrilor nu se pricepe la transferurile de jucători.

„Se pricepe de fotbal, dar nu e bun la munca asta!”, a declarat Gigi Becali, după umilința suferită de FCSB pe Arena Națională, scor 0-5, cu Silkeborg.

„E posibil şi greşeală de selecţie, transferurile pe care le-am adus. Eu primul (n.r. – îşi asumă). Eu fac, eu plătesc, eu aduc jucători, eu aduc antrenori. Eu sunt primul vinovat, sunt vinovat pe banii mei. Eu greşesc pe undeva. Cum adică aduce Prepeliţă un jucător ca Garita. Să dau eu un milion şi jumătate? M-am gândit şi la antrenori străini, m-am gândit şi la 1-2 scouteri care să studieze jucători, dar care să răspundă. Din 4 să fie unul bun.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica nu e bun pentru munca asta, nu a demonstrat! Cunoaşte fotbal, este enciclopedie, ştie şi fotbal. Numai că la munca asta nu se pricepe. Nu pot să dau vina pe MM, de mult nu mă mai iau după el, pentru că nu se pricepe la asta.

El se pricepe la fotbal, ştie să conducă acolo, staff-ul, ştie să adune jucători… tot ce înseamnă fotbal, MM ştie. Nu se pricepe să aducă jucători! Pe toate celelalte e cel mai bun”, a declarat Gigi Becali, pentru Digisport.

Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5 care vor fi dați afară

Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5 care vor fi dați afară. Patronul FCSB s-a săturat și a anunțat că se retrage din fotbal, după umilința suferită de vicecampioana României în fața danezilor, în UEFA Conference League.

Latifundiarul din Pipera este pregătit să demareze procesul de lichidare a clubului, urmând ca doi jucători să fie dați afară, în primă fază. Becali nu mai vrea să investească la FCSB, cu explicația că „nu avem niciun viitor”.

Roș-albaștrii au fost „distruși” cu 0-10, la general, de Silkeborg, în cele două partide din grupele UEFA Conference League.

Acum, Gigi Becali se gândește doar să-și recupereze banii investiți la FCSB, apoi să iasă din peisajul fotbalului românesc. Finanțatorul vicecampioanei a dezvăluit că Rachid Bouhenna și Denis Haruț, amândoi titulari în FCSB – Silkeborg 0-5, vor pleca de la echipă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și