Închide meniul

Mihai Stoica o vede deja campioană pe FCSB: „Vom câştiga titlul! Am văzut ce s-a întâmplat cu CFR Cluj”. Calculele lui MM

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2022, 8:33

Mihai Stoica o vede deja campioană pe FCSB: „Vom câştiga titlul! Am văzut ce s-a întâmplat cu CFR Cluj. Calculele lui MM

Mihai Stoica este sigur că FCSB o va detrona pe CFR Cluj dacă se ajunge la un meci decisiv

Mihai Stoica o vede deja campioană pe FCSB / SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mihai Stoica o vede deja campioană pe FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Mihai Stoica o vede deja campioană pe FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor şi-a făcut toate calculele şi e convins că presiunea pe care o resimte CFR Cluj este una greu de dus. În cazul în care FCSB – Universitatea Craiova se va juca cu titlul pe masă, MM îi asigură pe fani că trupa lui Dan Petrescu va fi detronată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul lui FCSB a amintit de victoria obţinută în Gruia, atunci când Octavian Popescu a reuşit golul victoriei în minutul 74. Dacă „perla” lui Gigi Becali nu ar fi marcat atunci, lupta era deja încheiată.

Mihai Stoica o vede deja campioană pe FCSB

Dacă vom ajunge să jucăm cu titlul pe masă contra CFR-ului, vom câștiga titlul. Ei vor avea emoții, să fii 35 de etape pe primul loc și să fii amenințat că pierzi campionatul… E atât de mare greutatea că nimeni nu poate s-o ducă!

Reclamă

CFR a mai jucat meciuri decisive și am văzut ce s-a întâmplat. Anul ăsta, erau campioni la 0-0 și i-am bătut la Cluj, în play-off!”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

MM încearcă totuşi să îi ţină cu picioarele pe pământ pe jucătorii lui Toni Petrea. I-a avertizat că, în cazul unui pas greşit cu FC Voluntari, etapa viitoare, derby-ul cu CFR Cluj riscă să nu mai aibă nicio miză.

Reclamă

Dacă nu câștigăm cu FC Voluntari, atunci am pierdut campionatul. Ăsta e meciul care contează acum„, a precizat Mihai Stoica.

Şi Gigi Becali a tras un semnal de alarmă înaintea confruntării cu ilfovenii. Se aşteaptă totuşi ca Liviu Ciobotariu să îşi menajeze cei mai buni jucători pentru meciul din Cupa României.

Normal emoţii nu ar trebui să fie. E totuşi un joc de fotbal. Echipa zburdă singură, mai ales că ei trebuie să joace o finală, nu? Atât de idioţi să fie? Craiova să odihnească echipa şi ei nu? Nu cred că sunt atât de idioţi„, a spus Gigi Becali la PRO Arena.

Reclamă 4 / 0/3

În manşa tur a play-off-ului, FCSB a făcut instrucţie cu FC Voluntari. A câştigat cu 4-0, ca urmare a golurilor marcate de Darius Olaru (5), Ianis Stoica (26) şi Florin Tănase (70, 78). Din 2015 nu au mai câştigat roş-albaştrii titlul.

Dumitru Dragomir, scos din sărite din cauza scandalului „FCSB în Ghencea”

Dumitru Dragomir a fost scos din sărite din cauza scandalului „FCSB în Ghencea”. Fostul șef al LPF cere ca echipa lui Gigi Becali să fie lăsată să joace ”finala” de titlu cu CFR Cluj pe stadionul de lux.

Gigi Becali a depus actele pentru ca FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima etapă a Ligii 1, să se poată disputa pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că nu mai acceptă niciun refuz.

Vom vedea cum toți vor fi împotriva Stelei. Nu va fi lăsată să joace în București. Lasă-l pe Arena Națională, să vină 55.000 de oameni, să fie o sărbătoare. Amână festivalul pentru weekend-ul viitor. Finala cu CFR Cluj se va juca la Coțofârloaia, la Baldovinești sau la Bălcești. Sunt terenuri. Dacă aș fi FCSB și nu m-ar lasă să joc în București, pe un stadion pe care să plătesc chiria, nu aș juca și aș pierde.

Să fii cea mai bună echipă din Capitală, să ai 5 terenuri noi și să nu dai voie să joace? Păi, ce țară e asta? Suntem țară de nebuni? Suntem țară de oameni civilizați și corecți. Dacă ai fi la Steaua, te-ai duce în Giulești? Eu nu m-aș duce. Aș cere să joc pe Cotroceni, unde terenul e ca masa de biliard. Pe Arcul de Triumf s-a jucat oină. Dacă nu mă lasă nicăieri, să mă lase pe unul care nu mai e folosit de mulți ani. Să se ducă FCSB în altă parte… Doamne, Dumnezeule! Unde e respectul față de sport?”, a răbufnit Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu