Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie uluitoare la câteva ore după retrogradarea lui Dinamo: „A apărut o nouă specie de idioţi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2022, 11:38

Mihai Stoica, reacţie uluitoare la câteva ore după retrogradarea lui Dinamo: „A apărut o nouă specie de idioţi!

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei declaraţii de presă / Captură Antena Sport

Mihai Stoica, reacţie uluitoare la câteva ore după retrogradarea lui Dinamo. Managerul a luat foc din cauza faptului că s-a spus că va fi derby Steaua – Dinamo în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a evitat să îşi ironizeze rivala după umilinţa istorică, însă a avut o reacţie dură la adresa celor care contestă identitatea celor de la FCSB.

Mihai Stoica, reacţie uluitoare la câteva ore după retrogradarea lui Dinamo

După ploaia de ieri a apărut o nouă specie de idioți. Ăștia care pretind că va fi derby în Liga 2. Păi de ce se umplea Arena Națională la meciurile noastre cu Dinamo? De ce apăreau statistici înainte și după? De ce se repeta obsesiv că sunt două echipe care n-au retrogradat niciodată? FCSB = Steaua. Toți o știu, doar că unii n-o recunosc„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

Reclamă

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, au transmis fanii din DDB, sezonul trecut, când Dinamo risca să ajungă în Liga 2.

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Badea le promisese jucătorilor lui Dusan Uhrin o primă de 20.000 de euro dacă reuşeau „remontada” cu U Cluj. Şi DDB, Claudiu Florică şi Răzvan Zăvăleanu contribuiau cu bani. În cazul în care scăpau de retrogradare, fotbalişti şi staff-ul tehnic încasau 100.000 de euro.

Nicolae Badea a despăgubiri de un milion de euro

În luna aprilie, gruparea din Ştefan cel Mare a fost notificată să plătească de urgenţă un milion de euro despăgubiri pentru folosirea numelui şi a siglei. Firma lui Nicolae Badea consideră că a fost prejudiciată cu această sumă.

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial. Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

În cazul în care nu veţi înţelege să vă conformaţi celor solicitate, vom depune toate eforturile pentru a obţine respectarea drepturilor noastre, restabilirea ordinii garantate prin norma imperativă a legii, recunoaşterea drepturilor exclusive şi sancţionarea persoanelor care se fac vinovate de astfel de fapte.

Mai mult, înţelegem să ne cuantificăm prejudiciul suferit, la acest moment, separat de faptele ulterioare ale societăţii dumneavoastră la suma de 1.000.000 de euro”, se anunţă în notificare, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și