Închide meniul

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Mihai Rotaru, după ce a depus memoriu la FRF împotriva sa: „Pierde mult timp urmărind emisiunile!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 februarie 2023, 20:53

Reclamă
Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Mihai Rotaru, după ce a depus memoriu la FRF împotriva sa: Pierde mult timp urmărind emisiunile!”

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Mihai Rotaru, după ce a depus memoriu la FRF împotriva sa

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o replică devastatoare pentru Mihai Rotaru, după ce a depus memoriu la FRF împotriva sa. Oficialul de la FCSB a vorbit și despre remiza înregistrată de echipa sa împotriva celor de la Universitatea Craiova, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Mihai Rotaru a declarat faptul că a sesizat Federația Română de Fotbal cu privire la faptul că Mihai Stoica activează ca analist la un post de televiziune, deși ocupă o funcție de conducere la FCSB.

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Mihai Rotaru, după ce a depus memoriu la FRF împotriva sa

Mihai Stoica este de părere că memoriul depus de Mihai Rotaru nu are niciun sens și a avut un discurs dur la adresa acestuia.

„Memoriul ăsta la FRF e la fel de stupid cum ar fi fost dacă ar fi făcut un memoriu că, dacă echipa sa (n.r. Universitatea Craiova) termină la egalitate, să primească două puncte. E atât de ridicol memoriul ăsta. Ce legătură are prezenţa mea aici cu faptul că îmi exprim opinia? Îmi pot exprima opinia la orice televiziune şi pe reţelele de comunciare. Eu orice scriu pe Facebook se preia, nu trebuie să fiu colaborator.

Că mă jigneşte non-stop… Am promis unui prieten comun că n-o să mai ironizez, dar nu le-am ironizat niciun jucător. Săptămâna trecut l-am lăsat pe Rotaru să vorbească despre FCSB, ştiţi toate ironiile, inclusiv la adresa lui Edjouma. Trag concluzii că vor să joace mai bine cu noi şi mai slab cu alţii.

Reclamă

Nu ai cum să susţii o asemenea aberaţie. Oare mă lasă pe Facebook să-mi etalez cunoştinţele sau în emisiunile pe format Champions League de aici?

Colaborator la emisiuni de profil sunt de ani de zile, aici, dincolo, peste tot. Cum să spui asemnea enormitate? E adevărat că aşa cum sunt unii fotbalişti mai buni, cum sunt conducători mai buni, pregătiţi, alţii mai puţin pregătiţi, fiecare cu şcolile lui, aşa trebuie să înţeleagă şi Rotaru că sunt oameni care se pot exprima mai clar decât alţii. Bănuiesc că are vreo 50 de ani, a prins vremurile de la Revoluţie când voia libertate de exprimare”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica: „Ce spune Rotaru e invers!”

„Mă opresc, vine postul şi nu mă interesească conflictul. Ce spune Rotaru e invers. A atacat toată săptămâna. Ok, întrerupem colaborarea o lună şi intru pe toate posturile posibile, scriu non-stop şi va fi cutremur cu replică după replică. Ne cunoaştem şi n-am avut niciodată vreo discuţie într-un alt registru decât într-un registru de respect reciproc.

Reclamă 4 / 0/3

Ce presiune am pus? Nu am spus niciun cuvânt despre Cojocaru (n.r. centralul de la FCSB – Universitatea Craiova 1-1). Câte aveam de spus despre Cojocaru înaintea meciului acesta… Craiova a egalat în prelungiri în urma unui corner inexistent. Măcar atât bun simţ să ai să nu spui după meciul ăsta. Zice că eu nu sunt obiectiv…

CFR a avut conducători la ambele posturi de televiziune. Sunt şi în prezent peste tot. Ideea e alta. Ce efecte poate produce o discuţie în studio cu alta care va fi preluată de pe telefon? Pentru mine e o chestie clară. E un complex al unei persoane şi o aversiune la adresa altei persoane, m-am convins acum. Nu-i place prezenţa mea, habar nu am. Pierde mult timp urmărind emisiunile”, a mai spus Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 PFL Mena 1 2024 e live în AntenaPLAY (18:30). Spectacol total la Riyadh 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” Vezi toate știrile
Citește și