Închide meniul

Mihai Stoica sare în apărarea lui Dan Petrescu: ”Are o fobie! Nu mulți știu asta!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2022, 13:41

Mihai Stoica sare în apărarea lui Dan Petrescu: ”Are o fobie! Nu mulți știu asta!”

Mihai Stoica sare în apărarea lui Dan Petrescu

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

  • Mihai Stoica sare în apărarea lui Dan Petrescu
  • Ce a spus managerul general de la FCSB despre rivalul de la CFR Cluj

Mihai Stoica sare în apărarea lui Dan Petrescu. ”Bursucul” a fost criticat după ce nu a oferit nicio reacție după Chindia Târgoviște – CFR Cluj 0-2, dar managerul general de la FCSB știe motivul din spatele deciziei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a explicat că antrenorul lui CFR Cluj are o fobie de avion. Acesta și-a amintit un episod memorabil din perioada în care cei doi colaborau la Unirea Urziceni.

Mihai Stoica sare în apărarea lui Dan Petrescu

„Eu zic să-i daţi nişte circumstanţe atenuante, pentru că a fost Turcia, au jucat (n.r. – cu Şahtior Soligorsk în prima manşă a turului III preliminar Conference League). Au venit, au stat numai prin cantonament. 

Reclamă

Prea multe meciuri, el are şi o fobie de avion. Nu ştiu câtă lume ştie asta. Am lucrat cu el şi ştiu că e un factor de stres suplimentar. 

De foarte multe ori când mergeam în cantoament în Austria, el venea cu maşina numai ca să scape de un zbor. Chiar râdeam de el <<Te-ai dus la Krasnodar şi zburai câte 16 ore, că acolo nu mai puteai să mergi cu maşina, că ajungeai după o lună>>”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Cristi Balaj, tiradă la adresa lui Iulian Călin, după ce a eliminat 2 jucători de la CFR Cluj și pe Dan Petrescu

Cristi Balaj, tiradă la adresa lui Iulian Călin. Arbitrul a eliminat doi jucători și pe Dan Petrescu în Chindia Târgoviște – CFR Cluj 0-2, iar președintele ardelenilor a răbufnit.

În minutul 68, Emmanuel Yeboah a văzut cartonașul roșu, după ce a comis un fault dur. Spiritele s-au încins la Ploieşti, iar Dan Petrescu a fost eliminat și el. În minutul 79, a văzut cartonașul roșu și Gabriel Debeljuh, pentru că și-a lovit cu cotul un adversar într-un duel aerian.

„Acum vine acest meci în care Yeboah joacă mingea, era la un metru de sol. A lovit mingea, iar aceasta l-a lovit prima dată în abdomen. Durerea lui Ioniță a fost provocată de minge. Până în acel moment am avut un arbitraj inexact. Atingeri nesancționate sau sancționate prea ușor. Eliminarea lui Debeljuh a fost corectă. Dar de ce a fost lovitură liberă pentru CFR?

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ești exact și aplici regulamentul, dă măcar un avertisment jucătorului de la Chindia. Dăm notă de neseriozitate. Nu spun că Iulian Călin nu e un arbitru corect. Am văzut că a intrat în politică și pot să le spun alegătorilor lui că e un om corect.

Dar nu mi se pare corect să provoci un asemenea haos, în urma căruia a fost eliminat și antrenorul și Debeljuh, tu participând la ce s-a întâmplat în acest meci. Tu ai interpretat eronat o fază în fața băncii de rezervă”, a răbufnit Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”