Închide meniul

Mihai Stoica, scos din sărite de Gabi Balint: „E un adversar declarat al FCSB! Sunt multe greşeli!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 octombrie 2023, 23:53

Reclamă
Mihai Stoica, scos din sărite de Gabi Balint: „E un adversar declarat al FCSB! Sunt multe greşeli!

Mihai Stoica, scos din sărite de Gabi Balint

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a fost scos din sărite de Gabi Balint, din cauza analizelor făcute de fostul internaţional român la fazele de arbitraj de la meciurile celor de la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor spune că Balint este „un adversar declarat” al echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a vorbit despre problemele din arbitraj din Liga 1, în contextul în care CFR Cluj s-a apropiat la doar un punct de FCSB. Mihai Stoica nu l-a iertat nici pe Istvan Kovacs.

Mihai Stoica, scos din sărite de Gabi Balint

„Dacă tu nu ne suporţi pe noi, cred şi eu că o să spui că s-a dat uşor sau n-a fost penalty. Mă refer la toţi cei care ne antipatizează şi sunt destui.
Balint, de exemplu. Balint este un adversar declarat al FCSB. Îl cunosc pe Gabi Balint şi am o impresie bună despre el, dar poate fi subiectiv în anumite faze. Poate să fie, nu ştiu, poate nu e sau poate aşa a văzut el.

Sunt foarte multe greşeli. Dacă nu e penalty ăsta la Cvek cu Compagno, înseamnă că toată explicaţia mea nu are sens şi înseamnă că cei de la CFR au dreptate că nu e penalty. Nu poţi arbitra prost, prost? Îţi spun 15 erori grave comise de Istvan Kovacs? Găsesc 15 cu mâna pe inimă, de când arbitrează. Nu-l scoatem din arbitraj, tocmai, că e foarte bun, nu?

Istvan Kovacs a vrut ca CFR să joace în cupele europene şi să nu joace Craiova lui Mititelu la cum a arbitrat (n.r. – în „barajul” de Conference League). Aşa a dat impresia şi arbitrează fără niciun fel de problemă. L-am văzut şi aseară, în Newcastle cu PSG. Nu e rău. Da (n.r. – i-a plăcut prestaţia din Champions League). E un arbitru cu calităţi certe, doar că…”, a fost discursul lui Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Cum arată clasamentul în Liga 1. Presiune uriaşă pe FCSB, după victoria celor de la CFR Cluj cu Sepsi

Cum arată clasamentul în Liga 1, după CFR Cluj – Sepsi 3-0. Echipa lui Mandorlini a pus presiune uriaşă pe FCSB, după ce a câştigat restanţa cu Sepsi şi s-a apropiat la un punct de liderul FCSB.

FCSB e sub presiune, după ce CFR Cluj a câştigat restanţa cu Sepsi şi s-a apropiat la doar un punct. În etapa următoare, FCSB va juca în deplasare la Botoşani, în timp ce CFR Cluj va juca la Bucureşti derby-ul cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și