Închide meniul

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi din cauza situaţiei lui David Miculescu: „O sfidare a bunului simţ! Umilitor!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2023, 11:43

Reclamă
Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi din cauza situaţiei lui David Miculescu: „O sfidare a bunului simţ! Umilitor!

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi din cauza situaţiei lui David Miculescu

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după ce a văzut ce s-a întâmplat cu David Miculescu la naţionala României U21. Oficialul lui FCSB a răbufnit la adresa fostului selecţioner al tricolorilor mici, Emil Săndoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 22 de ani nu a fost păstrat, iniţial, în lotul de 23 de jucători al lui Săndoi pentru Campionatul European U21. A fost convocat de urgenţă abia după ce Valentin Mihăilă s-a accidentat în confruntarea Elveţia – România, scor 2-2, în care a reuşit o „dublă” de senzaţie.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi din cauza situaţiei lui David Miculescu

În cele trei meciuri din grupă, jucătorul FCSB-ului a bifat numai 2 minute în meciul cu Croaţia U21, care nu mai avea nicio miză. România U21 a fost eliminată fără a înscrie vreun gol la turneul final.

Umilitor! Sunt contariat! Alt cuvânt nu găsesc să caracterizez ce s-a întâmplat… Să-l trimiți acasă, apoi să-l chemi înapoi?! Săndoi mi-a spus că l-a trimis acasă pentru că avea de ales între el și Mihăilă. Nu mi s-a părut plauzibil, dar am tăcut din gură.

Apoi, să-l bagi în minutul 89… o sfidare a bunului simț! Băiatul a venit bine în cantonament (n.r. – cel al FCSB-ului), a venit senin, nici n-am discutat despre ce a fost acolo„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

David Miculescu nu a mai avut timp de vacanţă şi, după dezamăgirea suferită la naţionala de tineret, a intrat în cantonament cu FCSB. A ajuns pe finalul stagiului de pregătire din Olanda.

Vicecampioana României este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul sezon. În prima etapă, FCSB se va duela în deplasare cu FC U Craiova 1948. Partida este programată duminică, 16 iulie, de la ora 21:30, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a dezvăluit cât a plătit, de fapt, pentru David Miculescu

Gigi Becali a dezvăluit cât a plătit, de fapt, pentru David Miculescu. Patronul celor de la FCSB susține că suma de transfer a fost mult mai mică decât cea pe care tot el a anunțat-o în momentul achiziționării fotbalistului.

Reclamă 4 / 0/3

Miculescu a fost transferat în vara anului trecut de la UTA Arad. Atunci, latifundiarul din Pipera a declarat că a plătit clauza de reziliere a fotbalistului, în valoare de 1,7 milioane de euro. Totuşi, în conturile roş-albaştrilor ar fi revenit 500.000 de euro.

Am dat bani. Am dat pe David Miculescu 1.200.000 (n.r. de euro) aproape. Cam atât m-a costat. Da, pentru că mi-a dat mie banii înapoi, care e treaba? Suntem proști? E inginerie financiară. Nu e evaziune fiscală. Nu e nimic ilegal. Mi-a convenit, pentru că nu am lăsat nici procente. Acum să nu se mai speculeze”, a spus patronul celor de la FCSB.

De asemenea, acesta a dezvăluit că David Miculescu va deveni un jucător important în echipa lui Elias Charalambous, din noul sezon al Ligii 1. Potrivit patronului, acesta ar urma să fie folosit în poziția de număr 9.

Nu mai iau atacant, pentru că e David Miculescu. Ei (n.r.- staff-ul tehnic) spun că a crescut foarte mult, lovește bine mingea, are inteligență, are forță, are viteză, deci are toate ingredientele. Așa că nu are rost (n.r.- să transfere un alt atacant), pentru ce?”, a mai adăugat Gigi Becali.

De când a ajuns la FCSB, fotbalistul a reușit să înscrie 3 goluri și să ofere 3 pase decisive în 47 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și