Închide meniul

Mihai Stoica şi Gheorghe Mustață, „negocieri” pentru „finala” FCSB – CFR Cluj: „Nu călcăm acolo sub nicio formă!” / „Gata, mă, am înţeles!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2022, 23:52

Mihai Stoica şi Gheorghe Mustață, „negocieri pentru „finala FCSB – CFR Cluj: „Nu călcăm acolo sub nicio formă! / „Gata, mă, am înţeles!

Mihai Stoica şi Gheorghe Mustață, "negocieri" pentru "finala" FCSB - CFR Cluj

Mihai Stoica, bucurie alături de galeria FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Mihai Stoica şi Gheorghe Mustață, „negocieri” pentru „finala” FCSB – CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Mihai Stoica şi Gheorghe Mustață au purtat „negocieri” pentru stadionul unde se va disputa „finala” FCSB – CFR Cluj. Managerul general al vicecampioanei îşi dorea ca derby-ul să se dispute chiar şi în Giuleşti, însă liderul galeriei roş-albaştrilor a transmis că nu acceptă sub nicio formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îşi doreşte ca FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima etapă a Ligii 1, să se poată disputa pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a depus deja actele şi a anunţat că nu mai acceptă niciun refuz.

Mihai Stoica şi Gheorghe Mustață, „negocieri” pentru „finala” FCSB – CFR Cluj

„În contract se stipula că nu se poate închiria peluza ocupată de rapidişti. N-am văzut contractul, dar aşa am auzit. Cei de la Rapid n-au vrut ca noi să jucăm acolo în calitate de gazdă (n.r. – suporterii).

Ai noştri au zis că nici nu vin la meci. M-am întâlnit cu Mustaţă şi cu alţi câţiva lideri şi mi-au spus. Eu voiam să jucăm în Giuleşti, preferam să rămânem în Bucureşti. Dar când mi-au spus ei ‘sub nicio formă’. De ce? ‘Nu călcăm acolo, ca gazde’. Gata, mă, am înţeles”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu CSA Steaua

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu CSA Steaua. Patronul lui FCSB încă nu a primit niciun răspuns de la oficialii Armatei şi nu ştie dacă echipa lui va putea juca pe Ghencea derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă

Vicecampioana României mai are la dispoziţie numai două zile pentru a înştiinţa LPF. După acest termen, Stadionul Steaua nu mai poate trecut pe listă şi FCSB e nevoită să se „mute” pe arena din Buzău.

Latifundiarul din Pipera ameninţă cu plângeri penale în cazul în care nu va fi primit pe stadionul din Ghencea, care a costat aproape 100 de milioane de euro. Becali a fost refuzat şi de cei care se ocupă de stadionul Arcul de Triumf.

„N-am primit nimic (n.r. de la CSA Steaua), o să le facem plângeri. Eu cred că până la urmă o să ne lase, stai să vedem. Joi va fi ultima zi în care putem să adăugăm pe listă stadionul. Dacă nu, nu avem unde să mergem în altă parte în afară de Buzău. Cei de la Arcul de Triumf nu vor, te doare capul! Ăia nu vor, ăia nu vor…asta e treaba!„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Finanţatorul lui FCSB a comentat şi zvonurile că CSA Steaua ar putea disputa barajul pentru promovarea în Liga 1. Omul de afaceri asigură că este exclus ca „militarii” să primească drept de a juca pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Cum să facă aşa ceva? Nu are cum! E lege! Trebuie să schimbe legea întâi (n.r. pentru a putea promova CSA Steaua). Nu are cum!„, a mai spus Becali.

Dumitru Dragomir, scos din sărite din cauza scandalului „FCSB în Ghencea”

Dumitru Dragomir a fost scos din sărite din cauza scandalului „FCSB în Ghencea”. Fostul șef al LPF cere ca echipa lui Gigi Becali să fie lăsată să joace ”finala” de titlu cu CFR Cluj pe stadionul de lux.

„Vom vedea cum toți vor fi împotriva Stelei. Nu va fi lăsată să joace în București. Lasă-l pe Arena Națională, să vină 55.000 de oameni, să fie o sărbătoare. Amână festivalul pentru weekend-ul viitor. Finala cu CFR Cluj se va juca la Coțofârloaia, la Baldovinești sau la Bălcești. Sunt terenuri. Dacă aș fi FCSB și nu m-ar lasă să joc în București, pe un stadion pe care să plătesc chiria, nu aș juca și aș pierde.

Să fii cea mai bună echipă din Capitală, să ai 5 terenuri noi și să nu dai voie să joace? Păi, ce țară e asta? Suntem țară de nebuni? Suntem țară de oameni civilizați și corecți. Dacă ai fi la Steaua, te-ai duce în Giulești? Eu nu m-aș duce. Aș cere să joc pe Cotroceni, unde terenul e ca masa de biliard. Pe Arcul de Triumf s-a jucat oină. Dacă nu mă lasă nicăieri, să mă lase pe unul care nu mai e folosit de mulți ani. Să se ducă FCSB în altă parte… Doamne, Dumnezeule! Unde e respectul față de sport?”, a răbufnit Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 17 apr., 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă