Închide meniul

Mihai Stoica și Nicolae Dică au găsit mutarea pentru titlu la FCSB: ”Mă gândesc la Barcelona, cum a făcut-o Guardiola!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2022, 8:20

Mihai Stoica și Nicolae Dică au găsit mutarea pentru titlu la FCSB: ”Mă gândesc la Barcelona, cum a făcut-o Guardiola!”

Mihai Stoica, încântat de noul atac al lui FCSB! Jucătorul care l-a "cucerit"

Mihai Stoica și Nicolae Dică, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Mihai Stoica și Nicolae Dică au găsit mutarea pentru titlu la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor și fostul antrenor al echipei lui Gigi Becali au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prestațiile lui ”Lampard”, așa cum l-a poreclit Gigi Becali, au fost lăudate de cei doi, care cred că mijlocașul poate evolua fără probleme și ca fundaș central.

Mihai Stoica și Nicolae Dică au găsit mutarea pentru titlu la FCSB

”E şi bine şi rău pentru el. E bine că poţi să umpli orice gol cu el, dar e şi rău că nu îl ai din start în formulă, să zici că ăsta e postul lui şi clar acolo joacă.

Surpriza mare pentru mine asta a fost: că el fundaş central a jucat impecabil. Cred că are şapte-opt meciuri jucate fundaş central. Nu a greşit o dată. Nu a dat o dată adversar cu capul în faţa lui”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

”Ştii ce mi se pare interesant la el, pe orice poziţie unde l-ai băga are cam acelaşi randament. În orice poziţie îl bagi, e constant.

Reclamă

Ar fi interesant ca fundaş central. Mă gândesc la Barcelona, cum a făcut-o Guardiola, cu Mascherano, care a jucat la ei fundaş central şi a fost unul dintre cei mai buni”, a completat Nicolae Dică, potrivit sursei citate.

Mihai Stoica a dat de pământ cu Florin Tănase

Mihai Stoica a dat de pământ cu Florin Tănase. Analiza dură făcută de căpitanul roş-albaştrilor după remiza cu „U” Cluj l-a scos din minţi pe managerul general al vicecampioanei.

Acesta i-a transmis lui Tănase că nu este indispensabil şi că poate pleca la o altă echipă!

Reclamă 4 / 0/3

„Cum ai alergat, Tase, 9 km și jumătate, iar Dawa a alergat 10,8 km? Explică-mi asta! Niciodată, dar niciodată, fundașii centrali nu au cum să alerge mai mult decât un mijlocaș. Nu ai voie așa ceva. Nu e normal. El are o problemă cu recunoașterea culpabilității. El niciodată nu greșește… Asta e foarte grav!

Acum a greșit că nu a alegat, apoi că a vorbit. Nu l-am auzit niciodată să spună că a făcut ceva greșit. Un jucător care câștigă 1.000 de euro pe zi vorbește despre politica unui club? Nu are voie să vorbească și să atace politica clubului! Nu era o șezătoare despre problemele pe care le are Steaua la finalul meciului.

O să îl întreb eu mâine. Care lume a zis că FCSB are cel mai bun lot? Toți au zis că CFR are cel mai bun lot, că au dubluri, tripluri pe post! El are 30.000 de euro salariu ca să dea goluri și să alerge. A inventat o polemică. El ar trebui să aibă mai mult discernământ. A vorbit la nervi acum. Dacă iau tot culoarul birourilor și strâng salariile nu ajung la salariul lui. De unde să inventezi asta? Toate-s invenții! Nimeni nu a spus asta. A spus-o el!

Ne-am făcut de râs contra lui Ispas și Florin Ilie, oameni care au jucat toată viața la Liga 2. Hai să vorbim concret, nu prostii. Care copii l-au încurcat? Să îi amintesc câte meciuri au câștigat anul trecut Ianis Stoica și Octavian Popescu? Să se facă patron de echipă și să aducă antrenori și jucători după gustul lui.

Înțeleg că a fost mereu interes pentru el. Poate cineva să îi achite clauza, 3 milioane de euro. Drum bun și succes!”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.  

Recomandări
  • Mihai Stoica și Nicolae Dică au găsit mutarea pentru titlu la FCSB
  • Discuția pe care au avut-o cei doi

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și