Închide meniul

Mihai Stoica, ultimatum pentru Billel Omrani: „Eu nu mă rog de niciun jucător ca să facă performanţă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2023, 11:49

Mihai Stoica, ultimatum pentru Billel Omrani: „Eu nu mă rog de niciun jucător ca să facă performanţă!

Mihai Stoica a anunțat când revine Billel Omrani, după accidentarea suferită în FCSB - Petrolul 4-1

Billel Omrani, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a transmis un ultimatum pentru Billel Omrani. Managerul general de la FCSB îi cere atacantului de 29 de ani să îşi schimbe atitudinea. Doar aşa va avea o şansă să devină titular la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani a jucat în 13 meciuri din campionat pentru roş-albaştri şi a înscris 2 goluri. De numai 6 ori şi-a făcut loc în primul 11. În derby-ul cu Farul, pierdut cu scorul de 2-3, francezul a intrat după o oră de joc. L-a înlocuit pe Andrea Compagno, cel care tocmai marcase din penalty.

Mihai Stoica, ultimatum pentru Billel Omrani

MM a anunţat capitolul la care golgheterul lui FCSB nu are rival. Compagno este un exemplu pentru coechipieri la fiecare antrenament.

Omrani are evoluții oscilante, el știe de ce. Se luptă pentru postul de titular cu golgheterul campionatului, care e de o seriozitate ieșită din comun. El stă 45 de minute în plus la sală.

Jucătorii își caută mereu alibiuri, obligatoriu e antrenamentul, după care lucrează fiecare unde consideră, cum consideră.

Reclamă

Eu nu mă rog de niciun jucător ca să facă fotbal de performanță și să facă milioane. Dacă ei nu înțeleg că de la FCSB se pleacă cel mai ușor, dacă ei nu vor, ce să fac. Vitrina încă e luminată la noi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Omrani a ajutat-o pe FCSB să câştige primul meci din 2023. A marcat golul victoriei din deplasarea cu Hermannstadt şi le-*a făcut o promisiune fanilor.

Sunt foarte fericit că am dat gol. Cea mai importantă e victoria. A fost un meci foarte complicat. Am vorbit cu Pintilii şi am zis să fac tot ce pot şi să fac diferenţa. Toată echipa s-a antrenat bine, am pierdut două meciuri amicale, dar aici contează să câştigăm.

Reclamă 4 / 0/3

A fost greu să revin la sută la sută după o pauză de 4 luni. Am făcut un cantonament foarte bun, am alergat mult şi mă simt mult mai bine. Sper să continui aşa, la fiecare meci să dau assist sau să marchez şi o să fiu cel mai fericit, asta e cel mai important. Toată lumea ştie de ce am făcut asta. Între mine şi Edjouma e ceva. Jucam un joc şi am câştigat înainte de meci. Am câştigat 5 partide„, a spus Billel Omrani după Hermannstadt – FCSB 0-1.

Gigi Becali i-a dat o sumă uriaşă la semnătură lui Billel Omrani

Gigi Becali a trebuit să dea o avere pentru a-l convinge pe Billel Omrani să semneze cu FCSB, chiar dacă atacantul era liber de contract după despărţirea de CFR Cluj.

Latifundiarul din Pipera i-a dat numai puţin de 200.000 de euro la semnătură lui Billel Omrani. Francezul are şi unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1. Omrani câştigă lunar, la FCSB, suma de 20.000 de euro. La un calcul simplu, Omrani va câştiga peste 400.000 de euro încă din primul an.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. Francezul a venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Omrani s-a aflat în negocieri avansate şi cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și