Închide meniul

Mihai Stoica, uluit când a aflat că Cristiano Bergodi l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu: „Eu ştiam altceva!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 mai 2023, 20:41

Mihai Stoica, uluit când a aflat că Cristiano Bergodi l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu: „Eu ştiam altceva!

Mihai Stoica e optimist că Vlad Chiricheş va semna cu FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica s-a declarat surprins când a aflat că Cristiano Bergodi l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu pe banca lui CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a avut prima reacţie după ce au apărut informaţii că „Bursucul” este pe picior de plecare de la gruparea din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a dezvăluit că avea informaţii că Cristiano Bergodi ar urma să semneze cu U Cluj, după ce a recunoscut că nu va mai rămâne la Sepsi.

Mihai Stoica, uluit când a aflat că Cristiano Bergodi l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu

Eu ştiam că s-a înţeles cu U Cluj. Eu am fost surprins de altceva, de ce nu rămâne Neluţu Sabău? A fost cum a fost Chelsea atunci la Moscova (n.r. finala Cupei României dintre U şi Sepsi).

Dacă dădea gol Terry, ridicau trofeul. (n.r. Terry a ratat o lovitura de pedeapsă). Este surprinzător. Probabil că CFR va schimba foarte mult la nivelul lotului. La un moment dat, nu ştia (n.r. Dan Petrescu) cum să facă să nu bage niciun jucător de câmp U21. Îl punea pe Sava în poartă şi acum juca cu trei. (n.r. jucători U21)

(n.r. este mai ofensiv Bergodi decât Petrescu?) În discuţiile avute cu Bergodi mereu a fost foarte calm, n-am avut subiecte în care să ne contrăm. E un antrenor italian cu o filosofie… Poate e mai ofensiv decât Dan Petrescu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Neluţu Varga a negat că ar fi bătut palma cu Cristiano Bergodi. Patronul ardelenilor a lăsat de înţeles că ar putea renunţa la clauza de reziliere, în cazul în care Dan Petrescu va avea o ofertă de nerefuzat.

Dan Petrescu mai are contract un an și nu a renunțat la absolut nimic. Clauza e în picioare de ambele părți. Dacă Petrescu va avea o ofertă de nerefuzat, vom discuta.

Dacă-și îndeplinește obiectivul anul viitor, poate să prelungească. Cu Bergodi nu e nimic adevărat”, a declarat Neluţu Varga pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu: „Sunt oferte clare și concrete”

Dan Petrescu anunţa anterior că are mai multe oferte. El sublinia că nu îşi va plăti clauza de reziliere pentru a pleca de la CFR Cluj, dar acest aspect a fost deja rezolvat.

Sunt ceva oferte clare și concrete, dar v-am zis am contract încă un an și chiar mi-aș dori să continui, dar depinde și patronul ce strategie are, dacă va fi o strategie pentru a câștiga campionatul vă dați seama că sunt interesat. Dacă va fi o altă strategie, atunci nu știu. Rămâne de văzut. Eu am contract. Chiar dacă aș vrea să fac ceva fără acordul patronului și al clubului nu am cum să plec.

Cine plătește clauza? Eu sigur n-o să plătesc. Dacă vine o echipă să plătească înseamnă că nu-mi mai dă mie nimic și atunci ce facem? Vedem ce va fi. Eu mă simt foarte bine la Cluj aș vrea să continui, dar în condițiile în care vrem să ne batem la trofee”, a declarat Dan Petrescu înaintea meciului cu Farul, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și