Închide meniul

Mihai Stoica, un nou atac la adresa arbitrilor după FCSB – Petrolul 1-1! Mesaj pentru Vassaras: „Să facă publice discuțiile”

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2024, 21:37

Reclamă
Mihai Stoica, un nou atac la adresa arbitrilor după FCSB – Petrolul 1-1! Mesaj pentru Vassaras: „Să facă publice discuțiile

Mihai Stoica, un nou atac la adresa arbitrilor după FCSB - Petrolul 1-1!

Mihai Stoica, la un meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a lansat un nou atac la adresa arbitrilor după FCSB – Petrolul 1-1! Oficialul campioanei nu s-a ferit de cuvinte, la o zi de la partida care a contat pentru etapa cu numărul 10 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„MM” i-a transmis un mesaj direct lui Kyros Vassaras, șeful CCA. Acesta i-a cerut oficialului să facă publice discuțiile din camera VAR, de la faza care a precedat golul marcat de Petrolul, în prelungiri.

Mihai Stoica, un nou atac la adresa arbitrilor după FCSB – Petrolul 1-1!

Concret, Mihai Stoica este de părere că Adrian Șut a fost faultat, în construcția unei faze, înainte ca Petrolul să marcheze golul de 1-1.

Atunci, mijlocașul campioanei s-a lovit picior în picior cu un adversar. În opinia lui Mihai Stoica, arbitrul din camera VAR a considerat că cei doi jucători s-au contrat și nu i-a semnalat faza centralului Rareș Vidican.

„Aseară nu văzusem faza golului, aveam impresia că noi intrasem în posesie, dar nu intrasem. Mă refer la faultul lui Șut. Vreau să vorbesc de Rareș Vidican, arbitrul. E același arbitru care în Giulești nu a considerat că trebuie să intervină de la VAR când Onea l-a aruncat în văzduh pe Coman și Grigore i-a pus o talpă lui Compagno.

Reclamă
Reclamă

Dar cum să nu dai fault la talpa la Șut? E evidentă. Dacă nu vede, trebuie să intervină Costreie. Am aflat aseară, de la Marius Ianuli, care a fost în cabina arbitrilor, Costreie cu dezinvoltură i-a zis că e contră. Dacă asta e contră… Deci a zis că nu e fault.

Eu l-aș ruga din nou pe Vassaras, din suflet, să facă publice discuțiile care au fost după faza asta, între Vidican și Costreie. Poate au avut o discuție. Vreau și eu să aud ce au discutat. Îl calcă pe gleznă, Șut are piciorul în gazon”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Mihai Stoica a dat de pământ cu arbitrul Rareş Vidican, după FCSB – Petrolul 1-1

Mihai Stoica a dat de pământ cu arbitrul Rareş Vidican, după FCSB – Petrolul, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei României a pus „tunurile” pe arbitraj.

Reclamă

MM este convins că toate deciziile arbitrului au fost împotriva FCSB-ului şi nu îşi explică de ce Mihai Popescu a fost eliminat în minutul 30. Oficialul roş-albaştrilor este convins că „centralul” a validat un gol marcat incorect de Tudorie, în minutul 90+4.

„Viciere de rezultat, de mult nu am mai văzut așa ceva. Decizii clare, toate greșite și într-o singură direcție. Cartonașul roșu este, de fapt, galben. Roșu este dacă folosește cotul ca o armă. Nu judecăm cu aceeași măsură când Jyry lovește cu cotul. Olaru a fost lovit cu cotul în cap.

Cum să nu fluieri tu când îi pui talpa pe gleznă? OK, VAR nu poate să intervină. Dar trebuia să intervină și Vidican. Se vede clar cum jucătorul Petrolului intră în Târnovanu, se vede clar. De ce nu dai fault în atac? Este mingea în joc, atacantul intră în portar. Fault clar!

Am pierdut două puncte care contează enorm. Nu spun că trebuie să fim tratați altfel pentru că reprezentăm țara în a doua competiție europeană. Dar toate deciziile au fost împotriva noastră”, a mai spus Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și