Închide meniul

Mihai Stoica, un nou atac la adresa FRF: „De ce îi forţezi? Să vedem câţi vor juca la anul!”

Cosmin Olteanu Publicat: 29 aprilie 2023, 10:37

Reclamă
Mihai Stoica, un nou atac la adresa FRF: De ce îi forţezi? Să vedem câţi vor juca la anul!”

Verdictul lui Mihai Stoica după meciurile echipelor româneşti din Conference League

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a lansat un nou atac la adresa FRF! Oficialul FCSB-ului consideră inadmisibil faptul că FRF încă ține în vigoare regula U21, despre care spune că le încurcă pe formațiile aflate în josul clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regula U21 impune ca, pe tot parcursul meciului, echipele din Liga 1 să utilizeze un jucător sub 21 de ani.

Mihai Stoica, un nou atac la adresa FRF

Oficialul vicecampioanei României susține că este curios să vadă câți dintre jucătorii eligibili pentru regula U21 vor evolua și în sezonul viitor, când pragul se va modifica din nou.

„Eu vreau să mai lansez o provocare: jucătorii născuţi între 1 ianuarie 2000 şi 31 decembrie 2001, pe care eşti obligat să-i foloseşti, să vedem câţi vor juca la nivelul Superligii la anul.

(n.r. Este o generaţie destul de modestă) Aia e problema. Iar tu ne forţezi – nu pe noi, că noi avem o academie bună, Hagi are, Craiova la fel – dar tu decizi.

Reclamă

Uite, Chindia, poate nu are un jucător eligibil mai bun decât pretendentul pe poziţia respectivă. De ce îi forţezi? Poate d-asta sunt şi la retrogradare. De ce să faci asta?”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, discurs „acid” după declarațiile lui Kyros Vassaras

Mihai Stoica a avut un discurs „acid”, după declarațiile lui Kyros Vassaras. Managerul general de la FCSB susține că s-a simțit umilit de șeful CCA, despre care declară că a avut o atitudine de superioritate, în timpul conferinței de presă „maraton”, în care a explicat mai multe faze de arbitraj, care au născut controverse, în ultimele meciuri din Liga 1.

„M-am uitat la ultimul meci al lui Răzvan Lucescu, din Grecia, AEK-PAOK. În min 7:42, este o intrare aproape identică ca cea a lui Grigore cu Compagno, un arbitru neamţ este chemat la VAR, se uită şi acordă roşu. Scor final 4-0 pentru AEK.

Reclamă 4 / 0/3

Consider că am fost umiliţi în această conferinţă-maraton. Dacă ăsta nu este roşu, eu sunt un imbecil notoriu. Habar n-am de fotbal. Sunt în fotbal de 30 de ani, mă uit la fotbal de 50 de ani, dar sunt un prost şi ar trebui să mă las. A făcut lumină în ţara asta Vassaras şi ne explică tuturor.

A fost o demonstraţie de forţă. Că suntem pe Olimp şi vă văd mici pe toţi, ce vreau eu, aia fac. Acum, vă dau explicaţii ca să vă iau peste picior, negând evidenţa.

A zis că sunt presiuni. Aici sunt presiuni? În Grecia sunt presiuni, unde umblă patronii cu pistoalele la ei. Nu în România, unde Gigi Becali trimite mesaje şi dup-aia trimite mesaje şi îşi cere iertare”, a mai spus Mihai Stoica.

În acest moment, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 37 de puncte obținute, la 5 lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe Universitatea Craiova. Meciul este programat duminică, de la 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion Vezi toate știrile
Citește și