Închide meniul

Mihai Stoichiţă îl apără pe Deian Sorescu, după ce a fost schimbat la pauză: „Nu îl poţi acuza că a jucat prost!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2023, 9:57

Mihai Stoichiţă îl apără pe Deian Sorescu, după ce a fost schimbat la pauză: „Nu îl poţi acuza că a jucat prost!

Mihai Stoichiță, reacţie după ce Deian Sorescu a fost schimbat la pauză

Mihai Stoichiță, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoichiţă îl apără pe Deian Sorescu, după ce a fost schimbat la pauza meciului cu Hermannstadt. Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal spune că Deian Sorescu a avut o evoluţie bună şi nu crede că acesta a fost schimbat din motive sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă spune că Sorescu a jucat bine şi nu a făcut greşeli majore. Mai mult, oficialul FRF spune că Sorescu este o achiziţie bună pentru FCSB, având în vedere că acesta poate juca pe mai multe posturi.

Mihai Stoichiţă îl apără pe Deian Sorescu, după ce a fost schimbat la pauză

„Mie nu mi s-a părut că a jucat slab Sorescu. Nu cred că a fost schimbat ca urmare a jocului, eu cred că a fost schimbat din alte motive. Eu știu? Să nu fie o accidentare, o suferință fizică. 

În niciun caz nu-l poți acuza pe Sorescu pentru faptul că ar fi jucat prost. Nu e cazul. Cred că e cu totul altceva. El a fost în nota echipei, și-a făcut bine treaba în apărare, a încercat să construiască. N-au fost niște reușite extraordinare, dar, ca risipă de efort, ca poziționare, nu văd greșeli. 

Nu mi s-a părut nimic de blamat În niciun caz nu cred că a fost o schimbare cauzată de jocul slab al lui Sorescu. El poate juca oriunde în zona dreapta, fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, se descurcă bine oriunde, e un jucător foarte bun”, a spus Mihai Stoichiţă la gsp.ro.

Reclamă

Mihai Pintilii a explicat de ce Deian Sorescu a fost schimbat la pauză

„De ce a fost scos la pauză Sorescu?”, a fost întrebarea primită de Mihai Pintilii, după meciul FC Hermannstadt – FCSB 0-1, din etapa a 22-a din Liga 1. Fostul dinamovist a debutat în tricoul roș-albaștrilor în partida de la Sibiu, pe postul de fundaș dreapta, dar n-a mai ieșit pe teren în repriza secundă.

Pintilii a explicat că Sorescu mai are nevoie de timp pentru a se acomoda la noua echipă. Delegatul-antrenor de la FCSB s-a arătat extrem de mulțumit de impactul pe care Crețu l-a avut în partida cu FC Hermannstadt și a precizat că la vicecampioana României nimeni nu are postul asigurat.

În plus, Mihai Pintilii a vorbit și despre Florinel Coman, în care în continuare are mare încredere.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că îi mai trebuie puțin timp de acomodare, a intrat Crețu și l-a suplinit mai bine. Meciul viitor se poate întâmpla invers, nu se știe. Băieții sunt conștienți că la clubul ăsta nimeni nu te așteaptă. Omrani a intrat și a dat gol. Poate fi rezervă, nu e nicio problemă. Poate să intre și să dea gol”, a spus Mihai Pintilii, potrivit digisport.ro.

Deian Sorescu, mesaj care îi şochează pe dinamovişti după Hermannstadt – FCSB 0-1

Deian Sorescu, mesaj care îi şochează pe dinamovişti după Hermannstadt – FCSB 0-1. Sorescu a avut o eşarfă pe care era semnul „interzis câinilor”.

Deian Sorescu s-a pus bine cu fanii celor de la FCSB. A uitat deja de trecutul său de la Dinamo. Chiar a apărut cu un mesaj care îi vor scoate din minţi pe dinamovişti.

Sorescu a fost asaltat pentru poze şi autografe, însă eşarfa inscripţionată a atras toate privirile. Sorescu a explicat şi de ce a fost schimbat la pauză.

Mă bucur că am câştigat. Asta era cel mai important. Ştiam că va fi un meci de luptă, că Sibiul se va apăra. Au scos rezultate bune cu echipe care sunt pe primele locuri. Mă bucur că am câştigat, că suntem în luptă şi acolo sus. M-am simţit bine, am fost puţin sufocat la început, dar mă simt bine. Mai trebuie să învăţ câteva lucruri la echipă. Cu siguranţă voi fi bine. Băieţii sunt bucuroşi, toţi sunt bucuroşi că am câştigat. Ştiam că ăsta va fi rezultatul, un meci de luptă. Am fost primit foarte bine, nu mă aşteptam.

Au fost multe mesaje, îi înţeleg, e normal. Pentru unii acesta e fotbalul. Ţin cu echipa lor. Cred că un egal ar fi bine pentru noi. Cel mai important e să ne uităm la noi şi după ne vom uita şi la alţii. Şi acest meci a fost unul greu, din ce am observat în trecut, Sibiu a pus probleme echipelor mari. Cred că tot CFR Cluj este un adversar puternic. Poţi câştiga şi poţi peirde cu orice echipă. M-au primit bine şi suporterii, am mers şi am cântat. „, a spus Deian Sorescu după Hermannstadt – FCSB 0-1.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoichiţă îl apără pe Deian Sorescu
  • Deian Sorescu, schimbat la pauză la debutul oficial la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și