Închide meniul

Mihăiţă Pleşan a anunţat care este echipa cu care ţine din fotbalul românesc: „Chiar am avut niște clinciuri cu fanii”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 ianuarie 2023, 14:17 / Actualizat: 10 ianuarie 2023, 21:43

Mihăiţă Pleşan a anunţat care este echipa cu care ţine din fotbalul românesc: „Chiar am avut niște clinciuri cu fanii

Mihăiţă Pleşan a anunţat care este echipa cu care ţine din fotbalul românesc

Mihăiţă Pleşan a anunţat care este echipa cu care ţine din fotbalul românesc / Hepta

Mihăiţă Pleşan a anunţat care este echipa cu care ţine din fotbalul românesc. Trecut pe la Universitatea Craiova, Dinamo sau Steaua, fostul mijlocaş susţine în continuare prima echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 39 de ani, Pleşan a jucat pentru olteni, în perioadele 2000 – 2005 şi 2013-2014. A marcat 17 goluri în cele 95 de partide disputate în tricoul alb-albastru.

Mihăiţă Pleşan a anunţat care este echipa cu care ţine din fotbalul românesc

„Am spus asta de ‘N’ ori! (n.r. – că ține cu Craiova) Deși toată lumea a rămas cu asta, că sunt fanul fiecărei echipe la care mă duc. Aici e vorba de orice sportiv, încearcă să dea tot ce-i mai bun pentru a-și îndeplini rolul. Fanilor te faci plăcut prin a juca bine.

Înainte să ajung la Steaua, fusesem la Dinamo. Chiar am avut niște clinciuri cu fanii. Când m-am dus la Steaua, m-am dus să-mi fac treaba, am avut o discuție cu ei și n-au avut nicio problemă”, a spus Pleşan, pentru Pro TV.

Mihăiţă Pleşan, amintiri de la debutul cu Ilie Balaci

Mihăiţă Pleşan a vorbit la AS.ro LIVE, cu aproape doi ani în urmă, despre debutul la Universitatea Craiova, sub comanda lui Ilie Balaci, şi despre primele uriaşe pe care le încasa la Poli Timişoara.

Reclamă

Pleşan este unul dintre puţinii jucători din România care a trecut pe la patru echipe de tradiţie: Craiova, Dinamo, Timişoara şi Steaua. El spune că cel mai bine a jucat când tribunele erau pline cu spectatori care îl înjurau.

„Eu am fost numai la echipe cu presiune. În afară de Rusia, unde nu era presiune, noi eram întotdeauna în obiectiv. În rest, la Timişoara era perioada cu domnul Iancu când se dorea şi s-au băgat bani, aveam 20 de mii (n.r. fani) la fiecare meci. Dinamo, la fel, am avut nişte performanţe, am plecat de acolo când echipa era pe primul loc şi ne calificasem cu Everton, cu nebunia aia.

Mă mai întreabă prietenii: ‘bă, ţie cum îţi plăcea să joci?’. Nu, nu-mi plăcea să joc cu stadionul gol. Stadionul gol mă întrista. Când era stadionul plin şi mă înjura tot stadionul, atunci jucam cel mai bine”, a povestit Mihăiţă Pleşan la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Cariera lui Pleşan a început cu… o noapte albă! S-a întâmplat când Ilie Balaci îi era antrenor la Craiova.

„Primul meci, debutul meu, a fost cu Ilie Balaci. Nea Ilie, să-i fie ţărâna uşoară, el a fost primul care m-a luat. N-am dormit! A doua zi eram zombie! N-am dormit când am auzit că fac parte din lot. Nu că joc, pentru că nu ştiam”, a mai declarat Pleşan la AS.ro LIVE.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și