Închide meniul

Mircea Lucescu cere răbdare la Dinamo: „E altceva la Liga 1 decât la Liga 2”! Ce l-a impresionat la meciurile din România

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 23:45

Reclamă
Mircea Lucescu cere răbdare la Dinamo: „E altceva la Liga 1 decât la Liga 2! Ce l-a impresionat la meciurile din România

Oficialii lui Dinamo Kiev au luat decizia finală în privinţa lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu / Profimedia

Mircea Lucescu cere răbdare la Dinamo! Antrenorul lui Dinamo Kiev a fost prezent pe stadionul Arcul de Triumf, la meciul dintre Dinamo şi FC Botoşani. Mircea Lucescu a fost prezent şi la meciul din Giuleşti dintre Rapid şi Petrolul Ploieşti, de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obţinut prima victorie de la revenirea în Liga 1, graţie autogolului din prelungiri al lui Dican, portarul oaspeţilor.

Mircea Lucescu cere răbdare la Dinamo! Ce l-a impresionat la meciurile din Liga 1

Mircea Lucescu este de părere că trebuie să existe mai multă răbdare la Dinamo, deoarece echipa abia a revenit în primul eşalon fotbalistic. Antrenorul român a rămas impresionat de atmosfera creată de fanii lui Dinamo şi consideră că Liga 1 este şi o competiţie a galeriilor, după ce a fost prezent şi la meciul dintre Rapid şi Petrolul.

Lucescu a declarat că ţine legătura cu Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, şi că apreciază munca depusă de antrenorul „câinilor”:

„Dinamo abia a promovat, e altceva la Liga 1 decât la Liga 2. E extraordinar ce văd, mă refer la atmosfera de pe stadion. E o competiție între galerii. Suporterii pot ajuta să creacă nivelul campionatului. Despre Dinamo nu îmi pot face o impresie după un singur meci. Am spus că trebuie răbdare, nu se poate construi o echipă peste noapte, mai ales când nu sunt bani.

Reclamă

Banii sunt în vestul Europei și sunt folosiți pentru a face diferența între vest și est. Campionatul e lung, sunt multe echipe care se bat, e un campionat echilibrat. Nu văd o echipă care să se apere, toate încearcă să facă spectacol, pentru suporteri în primul rând. Am fost și pe Giulești, am vrut să le văd pe amândouă, pe Dinamo și Rapid, să îmi fac o idee despre potențialul campionatului românesc.

Apreciez ce face Burcă, ținem legătura, dar în continuare susțin că nu se poate construi o echipă peste noapte”, a declarat Mircea Lucescu, după Dinamo – FC Botoşani.

Răzvan Ducan, după autogolul din Dinamo – FC Botoşani 1-0: „Nu îmi găsesc cuvintele”

Răzvan Ducan a vorbit după autogolul din Dinamo – FC Botoşani 1-0. Echipa lui Ovidiu Burcă a obţinut prima victorie din acest sezon din Liga 1, graţie autogolului din minutele de prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Politic a trimis în faţa porţii, mingea l-a lovit pe portarul Ducan şi a intrat în poartă. Dinamo părăseşte ultima poziţie, în timp ce FC Botoşani este noua „lanternă roşie” din Liga 1.

Răzvan Ducan a vorbit la finalul partidei despre gafa care a decis soarta partidei de pe stadionul Arcul de Triumf. Portarul celor de la FC Botoşani şi-a găsit cu greu cuvintele, după eroarea din final care a costat echipa antrenată de Marius Croitoru.

„Nu îmi găsesc cuvintele. Nu pot să înţeleg cum am greşit. A luat pământul şi mi-a sărit în antebraţ, mingea s-a dus în poartă. Nu ştiu, nu am nimic de spus. E o înfrângere pe care mi-o asum. O greşeală copilărească, nu trebuia să se întâmple.

Disperată e puţin spus. Trec etapele, nu marcăm, lăum şi goluri. Azi şi greşeala mea, pe care nu pot să mi-o explic. E vina doar a jucătorilor şi atât.

M-a întrebat cum am reuşit… o minge foarte simplă. Dacă stăteam lângă bară, probabil îmi venea în braţe. Am vrut să fac mai mult decât trebuia la acea fază. Cred că un 0-0 era echitabil”, a declarat Ducan, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 1-1. Bîrligea, gol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și