Închide meniul

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru, în presa din Italia. Ce a spus despre perla lui Gigi Becali de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 17 septembrie 2024, 14:47

Reclamă
Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru, în presa din Italia. Ce a spus despre perla lui Gigi Becali de la FCSB

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru, în presa din Italia

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru, în presa din Italia. Il Luce a fost prezent la meciul Parma – Udinese 2-3 şi a fost întrebat de italieni despre meciul Bologna – Şahtior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sudakov şi Matvienko. De la Dinamo (Kiev) îi sugerez pe Şaparenko şi Vanat, atacant născut în 2002. Din România îl văd pe Olaru de la Steaua (FCSB, n. red.), care poate juca atât ca mijlocaş, cât şi ca mijlocaş ofensiv.

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru, în presa din Italia

L-am antrenat (n.r. – Artem Dovbik), e un băiat bun şi un atacant valoros, e evident că va avea nevoie de timp pentru a se adapta. E un jucător care marchează şi care are şut puternic.

S-au schimbat multe, e drept, după ce a început războiul brazilienii au plecat, dar dacă aş fi la Bologna aş fi foarte atent, deoarece Şahtior are jucători buni, talentaţi, foarte rapizi, care sunt foarte periculoşi pe contraatac. Nu mai e Şahtiorul de altădată, dar rămâne o echipă bună”, a spus Lucescu, citat de Il Corriere dello Sport.

Lucescu, aproape de Bologna

Lucescu a relatat că în 1990, când a plecat de la Dinamo în Italia a fost aproape de a ajunge chiar la Bologna, dar în cele din urmă a fost dorit mai mult de Pisa.

Reclamă
Reclamă

„În 1990 mă dorea Gino Corioni (pe atunci preşedintele clubului Bologna, n. red.), care m-a chemat de mai multe ori. Dar (Romeo) Anconetani (preşedintele echipei Pisa, n. red.), a fost mai abil şi mai iute: l-am văzut venind la Titograd (Podgorica azi, n. red.), cu contractul în mână şi nu a plecat până nu am semnat”, a povestit Mircea Lucescu.

Bologna şi Şahtior se vor înfrunta miercuri, de la ora 19:45, pe Stadio „Renato Dell’Ara”, la debutul echipei italiene în cea mai importantă competiţie intercluburi pe pe continent, într-un nou format din acest sezon.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:22

Gigi Becali, replică devastatoare pentru Louis Munteanu: „Să împartă inteligenţa lui la 3!”. Patronul FCSB-ului nu s-a abţinut

15:12

Anthony Martial negociază cu AEK Atena

14:25

LIVE VIDEOGwangju – Yokohama, meci cu 10 goluri. Nebunie totală în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Două meciuri sunt ACUM

14:17

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială ca să controleze şi antrenamentele la FCSB: „Oprește antrenamentul!”

13:50

Propunere incredibilă pentru Florentino Perez: „L-aş vinde pe Vinicius cu 300 de milioane euro!” Transferurile stelare propuse

13:48

(P) Păcănele cu comori – TOP 7 slot-uri pentru vacanțe virtuale inedite

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 5 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și