Închide meniul

Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2024, 11:08 / Actualizat: 14 mai 2024, 14:02

Reclamă
Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid

Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu

Dan Şucu şi Mircea Lucescu/ AntenaSport

Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu. Lucescu a discutat cu Dan Şucu şi i-a spus că nu va veni la Rapid. Totodată, Mircea Lucescu i-a mulţumit lui Dan Şucu pentru interes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mircea Lucescu i-a făcut şi o propunere de antrenor lui Dan Şucu. Acţionarul majoritar al lui Rapidului este în căutare de antrenor, după ce s-a decis că mandatul lui Bogdan Lobonţ ca antrenor principal va lua sfârşit după derby-ul cu FCSB.

Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu

Conform fanatik.ro, Mircea Lucescu i-a transmis lui Dan Şucu să îl numească pe Marius Şumudică la Rapid. Şucu îl mai are pe listă şi pe  Neil Lennon, fostul antrenor de la Celtic. În vârstă de 52 de ani, Lennon este liber de contract din 2020, când s-a despărţit de Omonia Nicosia. El ar fi purtat negocieri cu Dan Şucu în Grecia

Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu

Dan Șucu, Mircea Lucescu și George Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu, la duelul dintre PAOK și Olympiacos. „Il Luce” a fost din nou alături de acționarul majoritar de la Rapid.

PAOK a obținut o victorie uriașă, în lupta la titlu din Grecia. Trupa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu 2-0 în duelul cu Olympiacos, duel care s-a văzut live în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Lucescu i-a invitat pe Dan Șucu și pe George Copos la derby-ul dintre PAOK și Olimpiakos. Deplasarea la Salonic a fost efectuată cu avionul privat al acționarului majoritar de la Rapid.

Duelul trupei lui Răzvan Lucescu a fost un nou prilej pentru Dan Șucu de a fi alături de Mircea Lucescu. Acționarul de la Rapid îl dorește în continuare pe „Il Luce” pe banca formației de sub Grant.

De asemenea, deplasarea la Salonic a fost a doua plecare a lui Dan Șucu în Grecia, de săptămâna trecută. Acesta s-a întâlnit, la Atena, și cu Neil Lennon, antrenor pe care vrea să-l aducă pe banca Rapidului.

Rapid va încheia play-off-ul pe locul șase, după o serie dezastruoasă de rezultate. Giuleștenii se vor duela în ultima etapă cu rivala FCSB, într-un meci fără miză pentru ambele echipe.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și