Închide meniul

Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 23:30

Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!. Anunţ despre viitorul său

Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo

Mircea Lucescu si Zeljko Kopic / Facebook Dinamo

Mircea Lucescu a avut o reacţie categorică despre implicarea la Dinamo! Cel mai longeviv antrenor român a vorbit despre situația echipei din Ștefan cel Mare, cu câteva etape înainte de finalul sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” este o prezență activă în viața lui Dinamo, chiar dacă nu este un angajat al clubului. În ultima perioadă, Lucescu le-a ținut mai multe discursuri jucătorilor și a fost surprins, de mai multe ori, la meciurile „câinilor”.

Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo

Mircea Lucescu a dezvăluit faptul că singurul mod prin care o poate sprijini pe Dinamo este să meargă la meciurile echipei antrenate de Zeljko Kopic. Nu ia în calcul să ajute financiar clubul.

„Nu am eu cum să-i sprijin pe cei de la Dinamo în meciul cu Poli Iași, în niciun caz. Eu pot doar să vin la meci și să mă uit. Jucătorii trebuie să fie angrenați în meci, să simtă presiunea meciului cu Iași.

Să simtă necesitatea de a câștiga. Sunt jucători din campionate diferite, jucători străini care țin la imaginea lor și la prestigiul lor. Ei au nevoie de o performanță pentru bunul mers al carierei lor. În momentul de față, performanța pentru Dinamo este de a se salva de la retrogradare. Eu am spus foarte clar”, a spus Mircea Lucescu.

Reclamă

Totodată, acesta a vorbit și despre viitorul său și a decis că va lua o decizie în privința carierei la finalul lunii mai.

„Decizia în privința carierei mele o voi lua la finalul lunii mai. Până atunci sunt suporter amator de fotbal din tribună, nu de la marginea terenului. Este cu totul altceva să vezi un meci de la nivelul solului sau de sus, din tribună.

Schimbă cu totul perspectiva jocului, analiza jocului. Supărările par de altă manieră, bucuriile la fel. Încă nu am învățat să sar în sus de bucurie la un gol. Pentru că după atâția ani ca antrenor am învățat să fiu echilibrat, atât la victorie, cât și la înfrângere”, a mai spus „Il Luce”.

Reclamă 4 / 0/3

Zeljko Kopic a luat o decizie uluitoare înainte de Dinamo – Poli Iaşi

Zeljko Kopic a luat o decizie uluitoare înainte de Dinamo – Poli Iaşi! Antrenorul croat al „câinilor” încearcă toate metodele pentru a scăpa echipa de retrogradare în acest sezon. Kopic a apelat la o metodă rar întâlnită în fotbalul românesc.

După înfrângerea dramatică cu Oţelul Galaţi, Dinamo va juca pe teren propriu cu Poli Iaşi, într-un meci extrem de important pentru evitarea retrogradării.

Potrivit fanatik.ro, Kopic a anulat antrenamentul care ar fi trebuit să aibă loc cu trei zile înaintea partidei cu Poli Iaşi şi a decis să apeleze la un team-building. Astfel, „câinii” vor merge la Edenland Park din Baloteşti, acolo unde croatul speră ca timpul petrecut împreună să reprezinte schimbarea de care echipa are nevoie în această perioadă complicată.

Cu şase etape înainte de finalul sezonului, Dinamo se află pe locul 15, loc direct retrogradabil, cu 16 puncte. „Câinii” se află la un singur punct de FCU Craiova, formaţia de pe al doilea loc de baraj, şi la doar două puncte de FC Voluntari, formaţia care se află pe locul 12, ultimul loc care asigură menţinerea în Liga 1 şi în sezonul viitor.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Poli Iaşi. Moldovenii se află pe locul 13, cu 18 puncte. În play-out, Poli Iaşi este fără victorie în primele trei etape. După două înfrângeri, ieşenii au remizat cu FCU Craiova, scor 0-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și