Închide meniul
Video

Mircea Rednic a ales care este „adevărata Craiova”. Reacţie vehementă: „Cealaltă e Craioviţa!”

Publicat: 29 octombrie 2023, 18:29

Reclamă

Mircea Rednic a ales care este "adevărata Craiova"

Mircea Rednic, la conferinţa de presă / AS.ro

Mircea Rednic nu a stat pe gânduri a ales care este „adevărata Craiova”. Antrenorul în vârstă de 61 de ani a dat recital la conferinţa de presă de după meciul FCU Craiova – UTA Arad, scor 2-3, din etapa a 14-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic a obţinut o victorie spectaculoasă pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie şi a ţinut să afirme că a învins-o pe continuatoarea Ştiinţei. I-a lăudat pe jucătorii echipei lui Adrian Mititelu.

Mircea Rednic a ales care este „adevărata Craiova”

„Puriul” a glumit când a fost întrebat de Craiova lui Mihai Rotaru, care ocupă locul 4 în Liga 1.

Normal că mai e mult de muncă, meciurile care urmează sunt grele. Iar avem meci de cupă. Am fost ca Cireşarii, am plecat de la Arad, Timişoara, Bucureşti, Constanţa… am venit cu autocarul la Craiova. Mergem iar la Arad. Marţi la Oradea, avem meci de Cupă, după care meciul cu Dinamo. Ar fi păcat ca după victoria de azi să nu mai înlănţuim o victorie.

Până la meciul cu Dinamo avem meciul de Cupă cu… U Craiova. Pentru mine asta e echipa, a lui Adrian (n.r. Mititelu). Să nu se supere nimeni, dar asta e Craiova. (Reporter: Cealaltă cum se numeşte?) Craioviţa! Pentru mine, îmi cer scuze, dar eu ştiu cum s-a pornit echipa asta, eu am antrenat echipa asta. Şi îmi pare rău pentru că nu au echipă, dar jucători au. Individual chiar foarte buni!„, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Reclamă

Antrenorul arădenilor nu se poate bucura prea mult de succesul din Bănie, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat.

(Reporter: Cum sărbătoriţi victoria asta?) Eu nu pot să beau, nu pot să mănânc, eu bat din palme şi pun muzică„, a spus „Puriul”.

FCU Craiova – UTA Arad, scor 2-3. Gazdele au condus cu 1-0

Formaţia FCU Craiova a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. Oltenii au condus cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile învingătorilor au fost marcate de Fabry ’37 (penalti), Ofosu ’41 şi Micovschi ’64. Pentru FCU au înscris Chiţu ’29 şi Van Durmen ’60, anunţă news.ro.

FCU Craiova: Gurău – Negru (Mascarenhas ’73), Compagnucci, Henriques, Padula – Buta (Blănuţă ’73), V. Achim (Asamoah ’57) – Bahassa (Blidar ’87), J. Ibrahimi (Sidibe ’56), Van Durmen – Chiţu. Antrenor: Giovanni Costantino

UTA: Iacob – Căpuşă, Conte, Stolnik, Abeid – Fabry (Pop ’80), M. Costa, C. Mihai – Ofosu (Stahl ’57), Luckassen (Cooper ’73), Micovschi (Rodrigues ‘79). Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Constantino ’35 (antrenorul FCU) / Luckassen ‘29

Arbitri: Marian Barbu – George Florin Neacşu, Adrian Vornicu – Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Ionuţ Coza, Ferencz Tunyogi

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și