Închide meniul
Foto

Mircea Rednic a revenit la antrenamente! Primele imagini cu antrenorul pe gazon, după ce a suferit un infarct

Bogdan Stănescu Publicat: 8 septembrie 2023, 16:16

Reclamă
Mircea Rednic a revenit la antrenamente! Primele imagini cu antrenorul pe gazon, după ce a suferit un infarct

Mircea Rednic a revenit la antrenamente!

Mircea Rednic coboară din autocar / Facebook UTA

Mircea Rednic a revenit la antrenamente! Antrenorul formaţiei UTA a fost zâmbitor la şedinţa de pregătire a arădenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În imaginile publicate pe contul de Facebook al echipei UTA Arad, Rednic a părut într-o formă bună. El a avut o stare de spirit foarte bună, zâmbind în mai multe momente alături de jucătorii săi (IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO).

Mircea Rednic a revenit la antrenamente!

Mircea Rednic a suferit un infarct la meciul cu FCSB. Tehnicianul a ajuns la spital abia a doua zi după meci, nerealizând cât de gravă era situaţia. El a povestit că doctoriţa care l-a văzut când a ajuns la spital a fost extrem de mirată că a reuşit să conducă până la instituţia medicală.

Imediat după primul gol al nostru (n.r. cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: ‘Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumnevoastră și v-am strivit!’.

Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare.

Reclamă

I-am zis lui ‘dochi’ (n.r. – doctorul) al nostru de la echipă: ‘Vreau să fac eu un control să stau liniștit!’. Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. ‘Cum ați condus până aici?’, îmi punea tot felul de întrebări.

M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment. La spital s-au impus restricții fiindcă tot veneau oameni, se interesau de soarta mea. Mai venea câte unul, băga capul, ‘E bine, doamnă?’, venea lumea în continuu. Dacă mai întârziam un pic, cred că nu mai apucam acum să mulțumesc nimănui”, a declarat Mircea Rednic pentru gsp.ro.

Mircea Rednic a revenit în vestiarul lui UTA, chiar dacă medicul nu i-a dat voie: „Am ţinut neapărat”

Mircea Rednic a revenit în vestiarul lui UTA, chiar dacă medicul nu i-a dat voie. Antrenorul celor de la UTA Arad a suferit o intervenţie chirurgicală, după ce a avut probleme la partida cu FCSB, câştigată de echipa sa cu 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Rednic a resimţit dureri în piept încă din timpul meciului, după care a fost supus mai multor investigaţii. După ce a efectuat un control, medicii au constatat că acesta a suferit un infarct, iar antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost operat şi i-a fost aplicat un stent la inimă.

UTA Arad a jucat luni seară la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi. Arădenii au pierdut cu 1-0 meciul disputat la Sfântu Gheorghe. Înaintea acestui meci, Mircea Rednic a ţinut să meargă în vestiarul celor de la UTA, chiar dacă medicul nu i-a dat voie.

„Operaţia a reuşit”

Rednic şi-a felicitat jucătorii pentru victoria cu FCSB şi i-a asigurat că va fi lângă ei.

„Sunt bine! Sunt un pic obosit. Operația a reușit și am cerut să fiu lângă voi. Am venit să vă felicit, normal. Să vă felicit încă o dată pentru meciul cu FCSB. Aveam o perioadă delicată în care și eu, dar și voi erați contestați.

Am dovedit că avem calitate, că putem bate echipa de pe primul loc. Doctorul nu mi-a dat voie să vin la voi, dar am ținut neapărat. Vreau să știți că sunt alături de voi. Vreau să avem în continuare continuitate. Mai vin și mâine 5-10 minute și după vă las”, a spus Mircea Rednic, potrivit paginii de Facebook a celor de la UTA.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și