Închide meniul

Mircea Rednic a revenit în vestiarul lui UTA, chiar dacă medicul nu i-a dat voie: „Am ţinut neapărat”

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2023, 16:04

Reclamă
Mircea Rednic a revenit în vestiarul lui UTA, chiar dacă medicul nu i-a dat voie: „Am ţinut neapărat

Mircea Rednic a revenit în vestiarul lui UTA

Mircea Rednic a revenit în vestiarul lui UTA / Captură Facebook UTA Arad

Mircea Rednic a revenit în vestiarul lui UTA, chiar dacă medicul nu i-a dat voie. Antrenorul celor de la UTA Arad a suferit o intervenţie chirurgicală, după ce a avut probleme la partida cu FCSB, câştigată de echipa sa cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic a resimţit dureri în piept încă din timpul meciului, după care a fost supus mai multor investigaţii. După ce a efectuat un control, medicii au constatat că acesta a suferit un infarct, iar antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost operat şi i-a fost aplicat un stent la inimă.

Mircea Rednic a revenit în vestiarul lui UTA, chiar dacă medicul nu i-a dat voie: „Am ţinut neapărat”

UTA Arad va juca luni seară la Sf. Gheorghe, cu Sepsi. Înaintea acestui meci, Mircea Rednic a ţinut să meargă în vestiarul celor de la UTA, chiar dacă medicul nu i-a dat voie.

Rednic şi-a felicitat jucătorii pentru victoria cu FCSB şi i-a asigurat că va fi lângă ei:

„Sunt bine! Sunt un pic obosit. Operația a reușit și am cerut să fiu lângă voi. Am venit să vă felicit, normal. Să vă felicit încă o dată pentru meciul cu FCSB. Aveam o perioadă delicată în care și eu, dar și voi erați contestați.

Reclamă

Am dovedit că avem calitate, că putem bate echipa de pe primul loc. Doctorul nu mi-a dat voie să vin la voi, dar am ținut neapărat. Vreau să știți că sunt alături de voi. Vreau să avem în continuare continuitate. Mai vin și mâine 5-10 minute și după vă las”, a spus Mircea Rednic, potrivit paginii de Facebook a celor de la UTA.

Mircea Rednic nu va merge cu UTA la Sf. Gheorghe

Mircea Rednic a participat şi la conferinţa de presă, acolo unde a anunţat că nu va merge la Sf- Gheorghe, dar va reveni lângă echipă după pauza provocată de meciurile echipelor naţionale:

„Am participat la analiză. Am ținut și un discurs legat de meciul de mâine, care e foarte important, mai ales după victoria noastră cu cea mai bună echipă din țară.

Reclamă 4 / 0/3

Mă simt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Rămân acasă. Am fost la un pas… Dar am zis că e mai bine să rămân acasă. Sunt sigur că domnul doctor va fi supărat.

Am avut noroc, Dumnezeu a fost cu mine. Sunt bine. După această întrerupere, voi reveni lângă echipă. Ce este sigur e că voi fi foarte atent la ce mănânc”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și