Închide meniul

Mircea Rednic a trăit la intensitate maximă FC U Craiova – UTA 2-3: „Mă doare capul, sper să nu mi se facă rău”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 octombrie 2023, 16:57

Mircea Rednic a trăit la intensitate maximă FC U Craiova – UTA 2-3: „Mă doare capul, sper să nu mi se facă rău

Mircea Rednic a trăit la intensitate maximă FC U Craiova - UTA 2-3

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Rednic a trăit la intensitate maximă FC U Craiova – UTA 2-3. Arădenii au obţinut prima victorie în deplasare din acest sezon şi au încheiat seria de cinci rezultate de egalitate la rând în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei de pe stadionul Ion Oblemenco, Mircea Rednic a recunoscut că a trăit la intensitate maximă partida contra oltenilor.

Mircea Rednic a trăit la intensitate maximă FC U Craiova – UTA 2-3

Rednic, cel care a suferit un infarct după victoria celor de la UTA în faţa lui FCSB, a glumit după meciul de la Craiova, declarând că speră să nu i se facă rău după acest meci.

Încântat de succes, antrenorul celor de la UTA a recunoscut că echipa sa nu a fost de 10 în duelul cu FC U Craiova, dar că jucătorii încep să înţeleagă exerciţiile lucrate la antrenamente:

„A fost greu, noi l-am făcut greu. Mă doare capul, sper să nu mi se facă rău. Glumesc. A fost o victorie așteptată de staff, de jucători. Au început să se integreze. Nu stăm rău. Avem ocazii. Le-am spus că e importantă echipa în momentul de față.

Reclamă

Sunt exigent pentru că am pățit-o în ultimele meciuri. Am pierdut puncte. Victoria asta sigur o să ne dea încredere. Încep meciurile de Cupă acum. Ne interesează. Echipa a fost de nota 7 azi, nu de 10.

Ne-am precipitat. Au mai făcut un dribilng. Au fost și egoiști pentru că au avut ocazii clare. Kevin a avut două ocazii și putea să dea pase. Noi am pierdut puncte pe mâna noastră. (n.r. discută cu un jucător) Ce, ți-ai uitat banii?. E prima victorie în deplasare.

Toate meciurile sunt speciale. Ne luptăm pentru un loc mai bun în clasament. Sunt exerciții care se fac la antrenamente. Ei încep să se înțeleagă. Mai am mult de muncă. Nu am de ce să mă plâng. Lotul e bun, am concurență. E greu pentru că jucăm din trei în trei zile. Cei care au rămas acasă trebuie să fie pregătiți în Cupă”, a declarat Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start pentru duelul dintre FCU Craiova și UTA Arad

FCU Craiova: Gurău – Negru, Compagnucci, Henriques, Padula – Buta, V. Achim – Bahassa, J. Ibrahim, Van Durmen – Chițu

Rezerve: R. Popa – Mascarenhas, S. Sidibe, D. Albu, Asamoah, V. Pop, Blidar, Blănuță, A. Iordache

Antrenor: Giovanni Costantino

UTA Arad: Iacob – Căpușă, Conte, Stolnik, Abeid – Fabry, M. Costa, C. Mihai – Ofosu, Luckassen, Micovschi

Rezerve: Kucher – Benga, D. Rodrigues, D. Dumitrașcu, R. Stanciu, Stahl, R. Pop, G. Cooper, Marku

Antrenor: Mircea Rednic

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și