Închide meniul

Mircea Rednic anunţă noi transferuri la UTA după victoria cu Poli Iaşi: „Am avut noroc, vin doi jucători”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 august 2023, 21:18

Mircea Rednic anunţă noi transferuri la UTA după victoria cu Poli Iaşi: „Am avut noroc, vin doi jucători

Mircea Rednic anunţă noi transferuri la UTA după victoria cu Poli Iaşi

Mircea Rednic, la o conferinţă de presă / AntenaSport

Mircea Rednic anunţă noi transferuri la UTA după victoria cu Poli Iaşi, cu 1-0. Antrenorul arădenilor a subliniat că vor veni doi jucători, dar alţii vor pleca fiindcă nu s-au adaptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a recunoscut că echipa sa a avut noroc în această partidă şi a precizat că e de bun-augur pauza de două săptămâni, pentru a pune lucrurile la punct. Rednic a dezvăluit că a ţinut cu Farul tocmai pentru ca echipa lui să aibă liber în etapa a 5-a.

Mircea Rednic anunţă noi transferuri la UTA după victoria cu Poli Iaşi

Avem portar, în continuare avem portar. În momentele importante a fost acolo. În prima repriză a închis unghiul foarte bine (n.r.: la o ocazie a lui Poli Iaşi).

O victorie muncită, la limită cu meritatul, dar o victorie muncită.

A fost o perioadă grea… Toţi ne-am rugat ca Farul să se califice… Două săptămâni nu jucăm, o să le dau 2 zile libere, ne prinde foarte bine.

Reclamă

Vreau să anunţ suporterii că încă 2 transferuri s-au realizat, un atacant şi un fundaş central.

„Nu mai vreau să suferim”

Vor fi şi plecări. Nu dăm afară, dar dacă nu s-au adaptat… Inclusiv din ce a venit acum.

Nu mai vreau să suferim nici noi, nici cei din tribună. Îi felicit că au venit în căldură să ne susţină.

Reclamă 4 / 0/3

Pe căldura asta să nu joci simplu, am pierdut mingea şi după aia să alergăm. Din punctul de vedere al concentrării şi alergării nu pot decât să îi felicit.

„Iaşiul o să facă o figură frumoasă”

A jucat foarte bine Iaşiul, îi felicit. Au pus presiune, sunt convins că vor face o figură frumoasă.

Chiar n-aş vrea să vorbim de arbitraj.

Trebuie să fiu realist, am avut şansă, am luat 3 puncte foarte importante, avem linişte, în astea două săptămâni.

L-am scos pe Mustacă, care a făcut aceleaşi greşeli ca şi Rareş. Trebuie să înţeleagă, ca tânăr trebuie să joci simplu, să fii eficient. Nu vii să îmi arăţi mie ce poţi, mai ales în situaţia în care am fost noi”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro, după UTA Arad – Poli Iaşi 1-0.

UTA Arad – Poli Iaşi 1-0. Formaţia lui Mircea Rednic, la prima victorie din acest sezon

UTA Arad – Poli Iaşi 1-0. Elevii lui Mircea Rednic au câştigat printr-un gol marcat de Andrej Fabry, în minutul 8. Fabry a fost adus în această vară la echipă de către Mircea Rednic.

UTA Arad – Poli Iaşi nu a fost un meci lipsit de incidente. Arbitrul a prelungit partida cu peste 10 minute, meciul având un eliminat, de la Poli Iaşi. Nicolas Samayoa a primit cel de al doilea gol în minutul 98.

Reclamă

Echipa lui Mircea Rednic a ajuns la 4 puncte după 4 partide în Liga 1 şi ocupă în acest moment locul 10.

Arădenii i-au depăşit în clasament chiar pe adversarii lor de astăzi, Poli Iaşi. Ieşenii, nou-promovaţi în Liga 1, au 3 puncte din 4 partide.

UTA Arad s-a menţinut în Liga 1 sezonul trecut după ce a depăşit-o la baraj, cu scorul general de 5-1, pe Gloria Buzău.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și