Închide meniul

Mircea Rednic, în extaz după UTA – FCSB 2-1: „E fericire mare! A fost un arbitraj foarte bun”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2023, 0:13

Reclamă
Mircea Rednic, în extaz după UTA – FCSB 2-1: „E fericire mare! A fost un arbitraj foarte bun

Mircea Rednic, în extaz după UTA - FCSB 2-1

Mircea Rednic, în timpul interviului / Profimediaimages

Mircea Rednic este în extaz şi a avut prima reacţie după UTA – FCSB, scor 2-1, din etapa a 8-a a Ligii 1. Arădenii i-au administrat liderului din Liga 1 prima înfrângere stagională. Chiar dacă au fost conduşi cu 1-0, au întors scorul şi au obţinut victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Puriul” a reuşit să o învingă pe vicecampioana României şi a obţinut cel mai important succes de după ce a preluat-o pe UTA. Chiar dacă rivalii s-au plâns de arbitraj, Rednic e sigur că George Găman nu a greşit în favoarea echipei lui.

Mircea Rednic, în extaz după UTA – FCSB 2-1

E fericire mare! Aşteptam victoria asta, mai ales după o perioadă mai grea. Am pornit mai greu, dar mă bucur, am câştigat cu echipa de pe primul loc. Am început prost, dar mi-a plăcut reacţia echipei. Ştiam punctul lor vulnerabil, că fac greşeli.

Îi felicit şi le mulţumesc suporterilor, era tensiune în oraş. Aşa e când joci cu cel mai bun, trebuie să recunoaştem, nu sunt din greşeală pe primul loc. Ştii cum e, când nu te lasă cineva să joci, e normal că mai ai şi reacţii de astea. A fost un arbitraj bun, foarte bun!

Mai avem de recuperat vreo 2 puncte pe care le-am pierdut acasă. Au fost deplasări grele, mai avem meciul de Cupă. Sunt fericit şi grupul merită această victorie. Lumea o să fie mai mulţumită, nu a fost uşor. Mai avem mult de lucrat. E o victorie nu zic meritată, dar muncită şi chiar îmi felicit jucătorii. Aveam nevoie ca de aer, e foarte importantă victoria pentru noi„, a declarat Mircea Rednic la digisport.ro.

Reclamă

Darius Olaru a lansat acuzaţii incredibile după UTA – FCSB 2-1

Olaru a lăsat de înţeles că deciziile lui George Găman ar fi fost influenţate din cabina VAR. Acolo au fost Szabolcs Kovacs, cel care este fratele lui Istvan Kovacs, şi Viorel Flueran.

„Cred că am început foarte bine meciul, am marcat foarte repede. După am avut ocazii bune. Apoi au venit un pic peste noi, a fost acea decizie… cred că nu a fost penalty din câte am văzut eu. Ştim de ce s-a dat, ştim cine a fost în cabina VAR. Se striga în cască, penalty, penalty. Găman nu era aşa sigur, nu ştia dacă se dădea sau nu. Decizia a fost luată din cabină.

Era clar că dacă penalty îi dă şi cartonaş galben. A doua cred că a fost o greşeală a lui Pantea. Trebuie să înveţe din greşeli şi să nu mai facă aşa. Când venim noi aici se umple stadionul, mai ales contra noastră parcă le dau alt moral. Toată lumea e contra noastră aici la Arad.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi cu om în minus am avut nişte ocazii bune, nu am reuşit să marcăm. Ne aşteaptă în câteva zile un derby cu Craiova. Din păcate l-am pierdut şi pe Coman”, a declarat Darius Olaru la finalul meciului.

Fază controversată în UTA – FCSB

A fost o fază controversată în meciul UTA – FCSB, din etapa a 7-a a Ligii 1. George Găman a decis să le acorde penalty arădenilor lui Mircea Rednic, după o intervenţie în propriul careu al lui Alexandru Pantea.

În minutul 13, mingea a ajuns la Albert Stahl care nu a stat pe gânduri şi a şutat violent. Pantea a respins in extremis din faţa porţii şi jocul a fost lăsat să continue, chiar dacă jucătorii şi fanii gazdelor au cerut lovitură de la 11 metri.

În cele din urmă, Stahl a încercat să înscrie ca Diego Armando Maradona, cu mâna, şi a primit cartonaş galben. „Centralul” partidei a aşteptat o decizie din cabina VAR şi a fost sfătuit să revină faza iniţială.

George Găman s-a dus la marginea terenului şi a fost nevoit să aştepte, din cauza faptului că sistemul VAR nu funcţiona. După câteva zeci de secunde, au apărut imaginile pe ecran şi a revăzut intervenţia lui Pantea. A urmărit mai multe reluări şi a decis să acorde penalty pentru UTA.

Hotărârea lui Găman i-a surprins pe comentatorii partidei. „Eu nu aş fi dat!”, a concluzionat unul dintre ei. George Găman i-a acordat şi cartonaş galben lui Pantea, considerând că acesta a făcut henţ. Pantea provocase un penalty şi în meciul Nordsjaelland – FCSB, care a dus la eliminarea roş-albaştrilor din UEFA Conference League.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și