Închide meniul

Mircea Rednic l-a transferat pe fostul „erou” al lui Dinamo! Anunţul oficial făcut de UTA

Viviana Moraru Publicat: 14 august 2024, 13:05

Reclamă
Mircea Rednic l-a transferat pe fostul „erou al lui Dinamo! Anunţul oficial făcut de UTA

Mircea Rednic l-a transferat pe fostul "erou" al lui Dinamo

Mircea Rednic, la o conferinţă de presă / AntenaSport

Mircea Rednic l-a transferat pe fostul „erou” al lui Dinamo. UTA l-a prezentat oficial pe Lamine Ghezali, cel care a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai „câinilor”, în sezonul promovării în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamine Ghezali începe o nouă aventură în fotbalul românesc, după ce a fost adus de Dinamo în 2022. Francezul a semnat un contract valabil pe două sezoane cu UTA.

Mircea Rednic l-a transferat pe fostul „erou” al lui Dinamo

Mircea Rednic a mai efectuat un transfer important la UTA, în această vară. Lamine Ghezali a semnat cu arădenii din postura de jucător liber de contract.

Lamine Ghezali a plecat de la Dinamo în iarna anului trecut, fiind transferat de Levadiakos. Francezul de 25 de ani s-a despărţit de formaţia din Grecia, după doar o jumătate de sezon.

„Bun venit, Lamine Ghezali!

Reclamă
Reclamă 4

UTA și Lamine Ghezali au semnat astăzi un contract valabil pentru un sezon cu drept de prelungire pe încă unul.

Mijlocașul francez de origine algeriană s-a născut pe 6 iulie 1999 la Lagny-sur-Marne, în Franța și vine la Arad de la APO Levadiakos (Grecia). În România a mai jucat timp de două sezoane pentru Dinamo București.

Crescut de Academia celor de la Saint-Etienne, noul nostru jucător a debutat pentru legendară echipă franceză și a mai trecut în carieră pe la LB Châteauroux și SC Lyon.

Reclamă

Îi urăm bun venit și la cât mai multe reușite alături de noi”, a anunţat UTA, pe Facebook.

Lamine Ghezali a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Dinamo, când „câinii” evolua în Liga a 2-a. În meciul tur din barajul de promovare cu FC Argeş, din 2023, câştigat de Dinamo cu 6-1, Ghezali a avut o evoluţie excelentă, reuşind să marcheze o „dublă”.

Mircea Rednic, atac la Dorinel Munteanu după UTA – Oţelul Galaţi

Mircea Rednic a lansat un atac la adresa lui Dorinel Munteanu după UTA – Oţelul Galaţi. Arădenii au obţinut un rezultat de egalitate în prelungiri, atunci când Joao Pedro a marcat dintr-un penalty în minutul 90+7. Gălăţenii au rămas pe primul loc, în timp ce UTA a urcat pe loc de play-off pentru moment.

Pe Mircea Rednic l-au deranjat declaraţiile date de Dorinel Munteanu, de la finalul partidei. Antrenorul gălăţenilor a susţinut că echipa sa merita victoria, în timp ce antrenorul de la UTA i-a acuzat că i-au „stricat” gazonul pe partea unde s-au apărat şi că au jucat teatru:

„Am trăit cu intensitate maximă, mai ales la ocaziile pe care le-am avut. Ei în afară de gol au mai avut o ocazie. Cu toate că m-a susrprins declaraţia lui Dorinel Munteanu. Păi tu meritai victoria? Noi am avut 15 şuturi spre poartă.

Noi meritam mai mult decât acest egal. Ei ne-au stricat terenul pe partea stângă, numai acolo au stat. Au jucat bufa-bufa. Au stat bine din punct de vedere fizic. Dar au stat bine sau au jucat teatru? Au avut crampe. Am avut şi bară şi o groază de ocazii. Mă bucur că cei care au intrat au adus forţă. Ăsta e un plus pentru noi”, a declarat Mircea Rednic, la digisport.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

Câţi bani a pierdut Corvinul după ce a ratat accederea în play-off-ul Conference League!

19:23

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

18:58

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

18:45

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

18:33

Programul etapei a 7-a din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Universitatea Craiova

18:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 august

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului
Citește și