Închide meniul

Mircea Rednic, răspuns dur pentru Marius Lăcătuş: „Era un pic agitat! Să dansezi cum am dansat eu nu poți să fii strâmb”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 noiembrie 2023, 11:46

Reclamă
Mircea Rednic, răspuns dur pentru Marius Lăcătuş: „Era un pic agitat! Să dansezi cum am dansat eu nu poți să fii strâmb

Mircea Rednic, răspuns dur pentru Marius Lăcătuş

Hepta

Mircea Rednic i-a răspuns dur lui Marius Lăcătuş, după ce legenda Stelei l-a criticat pe antrenorul de la UTA pentru poziţia avută în „războiul de identitate” al celor două echipe din Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a afirmat că adevata „Universitatea Craiova” este echipa lui Adrian Mititelu,. declaraţie care l-a făcut pe Lăcătuş să ia atitudine. „Fiara” este un susţinător al celor de la CSA Steaua în războiul pentru nume, palmare şi marcă pe care îl au cu CSA Steaua.

Mircea Rednic, răspuns dur pentru Marius Lăcătuş

Și m-a deranjat și Marius Lăcătuș la o altă televiziune, care a declarat «de aia i se spune cum i se spune». Păi stai, tu nu spui că CSA Steaua e Steaua? Tu nu ai jucat la CS Steaua? Și nimeni nu zice nimic, îl respectă… Eu știu ceea ce tu spui, dar …

Lăcătuș a spus că am băgat strâmbe între cele două Craiova. Nu am băgat strâmbe. Am spus că pentru mine echipa lui Mititelu e continuatoarea Științei. Iar după aia să ajungi să spui…

Bine, era și agitat un pic, moderatorul de acolo îl tot împungea. Nu mă așteptam de la Lăcătuș. Păi și el spune la fel, că Steaua lui Gigi nu e Steaua. La el, Steaua sunt ăia care s-au format acum cinci ani…

Reclamă

La mine toată lumea a sărit. Dar ați văzut că nu e chiar așa, să dansezi cum am dansat eu nu poți să fii strâmb”, a spus Mircea Rednic la fanatik.ro.

Declaraţia lui Marius Lăcătuş care l-a înfuriat pe Mircea Rednic

Marius Lăcătuş nu s-a abţinut şi a intervenit după ce Mircea Rednic a numit echipa lui Mihai Rotaru „Craioviţa” şi a spus despre formaţia lui Mititelu că este echipa adevărată.

„Eu nu cred că Rednic a vrut să jignească, el așa e. Știi de ce i se spune… (n.r. ‘Strâmbu’). Mai face și glume care poate pe unii îi deranjează. Dar pe mine nu. Ce mă deranjează mai mult este această reacție dură la ceea ce a comentat Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

Am câștigat un joc, gata! Sau, dacă am reușit să marchez golul victoriei, hai să mă iau de toată lumea. Cred că pe el îl doare mai tare ce se întâmplă în campionat. Primul lui gând e campionatul, salvarea de la retrogradare.

După un joc în care ai reușit să marchezi, puteai găsi altă variantă, dacă doreai să îl ataci pe Rednic. A fost cam dur în exprimare, la cald”, a spus Lăcătuș la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și