Închide meniul

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Universitatea Craiova – CS Mioveni: „O echipă periculoasă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2022, 18:32

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Universitatea Craiova – CS Mioveni: „O echipă periculoasă!

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Universitatea Craiova - CS Mioveni

Hepta

  • Mirel Rădoi, avertisment înainte de Universitatea Craiova – CS Mioveni
  • Rădoi, debut de vis la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Universitatea Craiova – CS Mioveni. Antrenorul oltenilor e de părere că echipa sa va avea parte de un meci dificil cu eultima clasată din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci al lui Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova va fi unul special pentru fostul selecţioner. Partida cu Mioveni se joacă la Severin, în oraşul unde s-a născut antrenorul.

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Universitatea Craiova – CS Mioveni

O să fie un meci destul de disputat. Este o echipă destul de periculoasă, arţăgoasă, cu o organizare defensivă foarte bine. Mă aştept să vină peste noi la început de joc, să facă pressing. Atmosfera nu poate să fie decât una bună.

Reclamă

În momentul de faţă, încă evaluăm. O să avem şi un feedback de la jucători. Va trebuie să găsim soluţiile necesare.

Pentru mine va fi un sentiment special şi să fie şi cu njoroc. Am mai câştigat acolo,cu Pandurii. Important e ca acest meci să se dispute în siguranţă şi , mă refer aici, la o victorie„, a spus Mirel Rădoi înainte de Universitatea Craiova – CS Mioveni.

Reclamă

Mirel Rădoi, extrem de bucuros după debutul perfect la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi s-a arătat extrem de bucuros după debutul perfect pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova. Oltenii au învins Zorya Luhansk, cu scorul de 3-1 la general, și s-au calificat în play-off-ul Conference League

Instalat la formația din Bănie în cursul acestei săptămâni, Rădoi a avut foarte puțin timp să pregătească manșa retur din turul 3 din Conference League, câștigată de Universitatea Craiova cu 3-0.

Mirel Rădoi a explicat de ce a apelat la sistemul de joc 3-4-3 și a dezvăluit ce scria pe bilețelul trimis către Raul Silva în timpul partidei de pe “Ion Oblemenco”.

Reclamă 4 / 0/3

Noul antrenor al oltenilor a vorbit și despre adversara din play-off-ul Conference, Hapoel Beer Sheva.

“Cu toții suntem fericiți, dar în primul rând aș începe cu felicitările pentru băieți. Foarte multă lume s-a îndoit de posibilitățile lor după meciul tur, iar în seara asta merită felicitări. Aș continua cu felicitările pentru Balint și staff-ul său. Echipa n-a stat chiar slab din punct de vedere fizic, așa cum s-a spus. Atmosfera a fost senzațională, sentimentul de la firul ierbii a fost ca la meciurile națioalei României.

Nu aveam foarte alte soluții tactice, dacă încercam să adoptăm alt sistem. Un alt sistem putea fi 4-2-3-1, dar asta însemna că în momentele de pressing să scoatem numărul 10. Dacă încercam să îi lăsăm să joace, vedeam că au calitate și dinamică bună. Am încercat să mergem om pe om, iar în momentul în care nu reușeam să recuperăm mingea, făceam fault tactic.

Din timpul scurt pe care l-am avut să facem o evaluare a jucătorilor, acesta a ieșit cel mai bun sistem de joc. Ne-a ieșit bine, probabil că dacă nu reușeam să ne calificăm, toată lumea ar fi spus că evaluările noastre au fost greșite. Dar totul s-a terminat cu bine. 

(N.r. – Despre bilețelul oferit lui Raul Silva). Echipa adversă nu a mai făcut pressing în 4-4-2, a schimbat în 4-3-3. Le-am trimis un bilet să continuăm în linie de 4, ca să putem ieși din defensivă. Am încercat pe cât de mult posibil să ținem de balon. A fost o schimbare de sistem, dar doar pe faza de construcție.

Oricum vor fi schimbări, de-asta sunt 20 și ceva de jucători. Aici trebuie să fiu sincer și să vă spun că ne-a ajutat foarte mult tribuna. Tot stadionul ne-a împins de la spate. Și ieri băieții din galerie ne-au susținut după antrenament și ne-au spus că ne vor aplauda indiferent de rezultatul de astăzi. Le-am spus jucătorilor că dacă vom începe jocul cu ideea că vom greși, e clar că vom greși. Important e ca greșelile să fie cât mai mici.

N-aș vorbi foarte mult de Beer Sheva. Din punctul meu de vedere, am spus că sunt 90% calificați înaintea returului. Îi cunosc foarte bine, o echipă foarte bună, puțin diferită de ce am întâlnit în seara asta. N-au dinamica așa de bună, dar au jucători de forță și de profunzime. Nu veți vedea multe ocazii pe care le ratează, deci trebuie să fim atenți.

Reclamă

Îmi pare rău pentru Sepsi, dar mă bucur că sunt 3 echipe din 4 (n.r. – românești, calificate în play-off-ul Conference League). Înseamnă că ușor, ușor putem să reclădim ceva în fotbalul românesc și să ajutăm echipa națională”, a spus Mirel Rădoi, potrivit Digisport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”