Închide meniul

Mirel Rădoi e văzut drept modelul jucătorilor de la FCSB! „Mai trece pe la bază”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 iulie 2022, 11:26

Mirel Rădoi e văzut drept modelul jucătorilor de la FCSB! „Mai trece pe la bază

Mirel Rădoi e văzut drept modelul jucătorilor de la FCSB

Mirel Rădoi, în tricoul Stelei / Profimedia Images

Mirel Rădoi e văzut drept modelul jucătorilor de la FCSB pentru a putea salva acest început dezastruos de sezon. Gheorghe Mustaţă a dezvăluit că fostul căpitan al roş-albaştrilor mai trece pe la Baza din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică este un alt exemplu pentru jucătorii lui Gigi Becali, care nu au avut atitudinea potrivită în meciul cu Rapid, pierdut cu 0-2. Pentru FCSB, urmează duelul crucial cu Saburtalo, în turul 2 preliminar al Conference League.

Mirel Rădoi, modelul jucătorilor de la FCSB! „Mai trece pe la bază”

„Pe Mirel, care mai trece pe la bază, trebuie să îl întrebe jucătorii ce înseamnă să joci la Steaua. Să le spună şi Dică ce înseamnă să joace la Steaua.

Ar trebui să aibă salarii mai mici. Avem cele mai mari salarii şi noi nu arătăm nimic”, a spus Gheorghe Mustaţă, la Pro Arena.

Gheorghe Mustaţă a anunţat că Nicolae Dică va avea parte de sprijinul total al ultraşilor. Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Reclamă

„Dică va avea susţinerea noastră în totalitate. Important e să pună pe picioare această echipă. E important să debuteze joi cu o victorie. Noi ne dorim să venim în număr mare. Vom merge la Bază să ne întâlnim cu Dică şi vom face campanie să venim la stadion”, a mai spus Mustaţă.

Nicolae Dică pregătește două schimbări uriașe după revenirea la FCSB

Nicolae Dică pregătește două schimbări uriașe după revenirea la FCSB. Astfel, înainte să semneze, el are un mesaj clar pentru Gigi Becali, cel care e obișnuit să le facă pe toate la echipa vicecampioană.

Dică a anunțat din start că nu este de acord cu ideea de a face 4 schimbări la pauză, după modelul lui Becali în meciul cu Rapid (0-2). Pe de altă parte, antrenorul vrea să îl folosească pe Octavian Popescu pe altă poziție.

Reclamă 4 / 0/3

”Niciodată (n.r. – nu e de acord cu 4 schimbări la pauză)! Vom vedea, dacă eu voi merge acolo, în timp vom vedea dacă se vor face aceste schimbări. Eu aşa îl văd (n.r. – pe Octavian Popescu), inter, în zona centrală”, a spus Dică, citat de orangesport.ro.

Rămâne de văzut dacă la al doilea mandat Dică va reuși să se impună în fața lui Gigi Becali, atunci când vine vorba de alcătuirea primului 11 sau de schimbările din timpul partidelor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și