Închide meniul

Mirel Rădoi, noul antrenor al Universităţii Craiova. Mihai Rotaru s-a înţeles cu fostul selecţioner

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2022, 11:48

Mirel Rădoi, noul antrenor al Universităţii Craiova. Mihai Rotaru s-a înţeles cu fostul selecţioner

Mirel Rădoi, mesaj genial în direct la TV

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia

  • Mirel Rădoi, noul antrenor de la Universitatea Craiova
  • Laszlo Balint va fi demis

Mirel Rădoi este noul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta îl va înlocui pe Laszlo Balint, care va fi demis după doar şapte partide oficiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a ajuns la un acord cu oficialii celor de la Universitatea Craiova, anunţă gsp.ro. Fostul selecţioner urmează să fie prezentat în cursul zilei de marţi în Bănie, şi ulterior va conduce şi primul antrenament.

Mirel Rădoi, noul antrenor al Universităţii Craiova

Mirel Rădoi va semna un contract valabil pe două sezoane, anunţă aceeaşi sursă citată mai sus. Fostul selecţioner va fi, cel mai probabil, pe banca oltenilor în returul de pe teren propriu cu Zorya Luhansk, de joi. În manşa tur din Conference League, echipa din Bănie a pierdut cu 1-0.

Reclamă

Laszlo Balint a fost demis după doar 7 meciuri disputate de Universitatea Craiova în noul sezon. Antrenorul va pleca chiar după o victorie în derby-ul local, cu FC U Craiova 1948, scor 2-1. Acesta are şi o clauză în contract, în cazul în care nu se va ajunge la un acord privind rezilierea contractului.

Ce salariu ar urma să încaseze Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi ar urma să devină cel mai bine plătit antrenor pe care l-a avut Universitatea Craiova. Din informaţiile playsport.ro, fostul selecţioner ar urma să încaseze suma lunară de 17.000 de euro.

Reclamă

Mirel Rădoi ar putea deveni, totodată, şi al doilea cel mai bine plătit antrenor din Liga 1, după antrenorul campioanei, Dan Petrescu. „Bursucul” încasează în Gruia un salariu de 25.000 de euro.

Laszlo Balint, antrenorul care ar urma să fie demis de către conducerea oltenilor, câştiga 13.000 de euro, cu 4000 mai puţin decât ce ar urma să încaseze Mirel Rădoi. Totodată, în funcţia de selecţioner, Rădoi încasa lunar 20.000 de euro, nu departe de ce i-ar oferi şi Mihai Rotaru la Universitatea Craiova.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit marele avantaj al lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Ilie Dumitrescu a dezvăluit marele avantaj al lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, echipă la care fostul selecţioner este foarte aproape să ajungă. „Mister” susţine că fostul căpitan al Stelei ştie să motiveze un vestiar cu jucători de valoare.

Reclamă 4 / 0/3

”Rădoi e un antrenor care a demonstrat la U21, a reușit o performanță fantastică. La echipa națională a fost aproape de baraj.

Rădoi e și din oraș, de acolo, din Craiova, poate va gestiona diferit lotul ăsta extraordinar de valoros. Rădoi are și calitatea asta, de a motiva foarte bine jucătorii”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”