Închide meniul

Mirel Rădoi nu se gândește la titlu cu Universitatea Craiova: „Nu am bagheta magică! Nici Guardiola nu a câștigat Champions League!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2022, 17:20

Mirel Rădoi nu se gândește la titlu cu Universitatea Craiova: „Nu am bagheta magică! Nici Guardiola nu a câștigat Champions League!

Mirel Rădoi e noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, la prezentarea la Universitatea Craiova / as.ro

Mirel Rădoi nu se gândește la titlu cu Universitatea Craiova. Fostul selecționer crede că formația din Bănie este în urma rivalelor. Mirel a atenționat că „nu are bagheta magică” care să-i facă campioni pe olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă patronul Mihai Rotaru vrea ca titlul să ajungă în Bănie, Mirel a lăsat de înțeles că trofeele ar putea întârzia să apară.

Mirel Rădoi nu se gândește la titlu cu Universitatea Craiova

„Nu are nimeni bagheta magică. Guardiola, cu un miliard de euro în trei ani, nu a reușit să câștige Champions League. Nici eu nu am bagheta magică.

Nu o să mă auziți că spun ‘vin să câștig campionatul’. Nu o să auziți așa ceva de la mine. Avem speranțe și muncim, dar nu pot să promit asta. E ceva virtual, nu e palpabil”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă de prezentare la Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi l-a înlocuit la Universitatea Craiova pe Laszlo Balint, care a fost demis după doar două victorii în șapte meciuri. Prima misiune a lui Rădoi la formația din Bănie este să întoarcă eșecul cu 0-1 cu Zorya Luhansk, din prima manșă a turului trei preliminar al Conference League. Returul e programat peste două zile.

Reclamă

De-a lungul carierei, Mirel Rădoi a mai antrenat la FCSB și a fost selecționerul României U21, după care al naționalei de seniori.

Mirel Rădoi l-a vrut pe Marco Dulca la Universitatea Craiova

Finanţatorul de la FCSB l-a întrebat pe Mirel Rădoi despre Marco Dulca şi acesta a ezitat să îi răspundă. Gigi a dedus astfel că finul l-ar fi dorit şi el la Craiova, acesta fiind motivul pentru care nu i-a oferit iniţial multe detalii. Între timp, Marco Dulca a ajuns la FCSB.

Marco e un jucător pe care l-am antrenat, atât la U21, cât și la naționala olimpică. E un jucător de care eu am fost foarte mulțumit. Antrenorul decide să aducă jucători și clubul poate interveni. Va trebui ca lucrurile să fie clare, ambele părți să fie de acord cu acel jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Cunosc foarte bine campionatul, am, dacă stau să calculez, 200 de jucători pe care i-am monitorizat. Am participat la cantonamente, antrenamente, am făcut rotație, avem o analiză față de jucători și echipe”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă de prezentare la Universitatea Craiova.

Marco Dulca a debutat deja la FCSB, în meciul cu CS Mioveni din etapa precedentă, 1-1.

Mirel Rădoi l-a antrenat pe Marco Dulca la naționala U21, cât și la naționala olimpică care a mers la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Mirel Rădoi, noul antrenor al Universității Craiova

Mirel Rădoi a semnat un contract valabil pe două sezoane, anunţă prosport.ro. 

Sunt puţin emoţionant. Mă bucur să fiu la acest eveniment fericit pentru mine. Nu o să auziţi cuvinte măreţe de a mine pentru că sunt venit să muncesc. Dacă nu ar fi fost probleme, nu aş fi fost aici. Aş vrea să îi mulţumesc lui Laszlo Balint pentru munca pe care a făcut-o aici. Nu o să mă arunc la cuvinte măreţe. Cel mai important meci pentru noi este cel de joi. E un vis îndeplinit pentru mine.

N-aș vrea să se speculeze ca partea financiară a contat mai mult sau mai puțin. Oferta a venit după acel meci. Încep să-mi fac carte de vizită. Va trebui să fim concentrați. Noi, ca staff, suntem nerăbdători să începem munca. Eu, personal, nu mai puteam să stau acasă. Familia îmi zicea: ‘Nu mai sta pe capul nostru’„, a spus Mirel Rădoi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și