Închide meniul

Mirel Rădoi nu şi-a revenit după ce Universitatea Craiova a ratat calificarea în grupele Conference League: „Rămân urme!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2022, 20:20

Mirel Rădoi nu şi-a revenit după ce Universitatea Craiova a ratat calificarea în grupele Conference League: „Rămân urme!

Mirel Rădoi, de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi, într-o conferinţă de presă/ Hepta

Mirel Rădoi nu şi-a revenit după ce Universitatea Craiova a ratat calificarea în grupele Conference League. Antrenorul oltenilor speră ca elevii săi să fie pregătiţi pentru duelul cu FC Botoşani de la Severin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi va face schimbări în echipa de start, după ce Universitatea Craiova a fost eliminată de Hapoel Beer Sheva la loviturile de departajare de la 11 metri.

Mirel Rădoi nu şi-a revenit după ce Universitatea Craiova a ratat calificarea în grupele Conference League

”Venim după un meci destul de disputat în care putea să fie un scenariu de vis, dar din păcate, s-a încheiat cu un scenariu de groază. Cum am spus înainte, eu aș fi vrut să se termine în 90 de minute, indiferent de deznodământul calificării.

Din păcate nu a fost așa, am jucat în prelungiri, am consumat foarte multă energie, după a fost un consum foarte mare și mental la loviturile de departajare. Am fi vrut să se termine mai devreme, dar din păcate nu s-a putut și rămân urme. Sper ca băieții să fie pregătiți mâine seară, pentru întâlnirea cu Botoșani.

Ne va aștepta un adversar destul de echilibrat și valoros. A arătat asta cu campiona CFR Cluj și Farul, iar din punctul acesta de vedere va trebui să ne așteptăm la un meci destul de dificil și echilibrat. Este o echipă schimbată mult în bine, iar asta îi se datorează lui Mihai Teja.

Reclamă

Este o echipă destul de echilibrată, care are momentele ei foarte bune de joc și pune presiune pe adversar indiferent dacă este o partidă acasă sau în deplasare. Este foarte agresivă, a schimbat sistemul de câteva ori. În partida cu CFR a început cu un 4-3-3, a terminat în 5-4-1 și a avut câteva momente în care au jucat în 4-2-3-1. Se vede că jucătorii lor au experiență și pot să abordeze mai multe sisteme de joc în decursul unei partide.

Avem ceva probleme și o să fie schimbări în primul 11. Până mâine seară trebuie să încercăm să rezolvăm problemele mentale, pentru că oricât am vrea să spunem că suntem pregătiți este clar că rămân câteva urme de la ultima partidă cu Beer Sheva”, a declarat Mirel Rădoi.

Cum îşi explică Mirel Rădoi ratarea calificării în grupele Conference League

Mirel Rădoi a avut prima reacţie după ratarea calificării în grupele Conference League. Universitatea Craiova a fost învinsă la lovituri de departajare de Hapoel Beer Sheva.

Reclamă 4 / 0/3

Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova 1-1 (4-3 d.l.d). Oltenii lui Mirel Rădoi au ratat dramatic calificarea în grupele Conference League. Universitatea Craiova a fost învinsă la penalty-uri. Ivan și Bancu au ratat de la 11 metri. Cei de la Hapoel Beer Sheva au marcat din toate loviturile.

„Partida a decurs aşa cum ne-am aşteptat, diferită de primul tur. În prima repriză ne-a fost teamă să avem o circulaţie a balonului şi am jucat cu mingi lungi. Cei de la Beer Sheva au fost agresivi şi au rămas sus. În repriza a doua am echilibrat jocul, dar avem probleme la finalizare. NU am fost cei mai inspiraţi la pasa finală.

În seara asta am avut avantaj şi trebuia să fim destul de abili să păstrăm acel avantaj până la pauză. Trebuia să fim mult mai deştepţi la acea lovitură liberă. La penaltiuri este o loterie, o ruletă rusească.

Pe noi aceste meciuri trebuie să ne întărească, pentru că în momentele grele se arată caracterele puternice. Ca să putem să jucăm din nou în această competiţie trebuie să ne întoarcem în campionat şi să luăm meci cu meci. Felicitări Beer Shevei, sper să aibă noroc în grupe. Nu mă simt bine şi fericit să o fac, dar trebuie respectaţi jucătorii, staff-ul şi suporterii. Aşa că urăm clubului baftă pentru mai departe„, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și