Închide meniul

Mişcarea anunţată de Gigi Becali e pe cale să devină oficială: „Suntem în negocieri cu FCSB. L-am lăsat pe impresar să se ocupe”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2024, 18:00

Reclamă
Mişcarea anunţată de Gigi Becali e pe cale să devină oficială: „Suntem în negocieri cu FCSB. L-am lăsat pe impresar să se ocupe

Mişcarea anunţată de Gigi Becali e pe cale să devină oficială

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Mişcarea anunţată de Gigi Becali e pe cale să devină oficială! Elias Charalambous îşi va prelungi înţelegerea cu FCSB, aşa cum dezvăluise patronul „roş-albaştrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous câştiga numai 5.000 de euro pe lună la FCSB. Gigi Becali preciza că îi va dubla salariul după ce a câştigat campionatul cu FCSB.

Mişcarea anunţată de Gigi Becali e pe cale să devină oficială: „Suntem în negocieri cu FCSB. L-am lăsat pe impresar să se ocupe”

Suntem în negocieri cu Steaua (n.r – FCSB), ambele părți sunt mulțumite și logic ar fi să continuăm colaborarea și în sezonul următor. L-am lăsat pe impresar să se ocupe de negocieri. Pentru mine este principala opțiune.

Cu siguranță că mi-ar plăcea să lucrez și în Grecia, aș fi interesat. Am petrecut ani frumoși acolo și e un campionat care a crescut constant în ultimii ani. Pentru PAOK a fost un mare succes câștigarea titlului în acest an, iar Răzvan Lucescu a demonstrat că este un foarte bun antrenor. Lucescu este foarte respectat și în România, este foarte serios și dedicat muncii sale”, a declarat Elias Charalambous pentru publicația greacă metrosport.gr.

„Cea mai importantă performanţă din cariera mea”

Elias Charalambous a vorbit despre câştigarea titlului cu FCSB. Antrenorul cipriot a câştigat campionatul cu trei etape înainte de final, după victoria cu 2-1 cu Farul de pe Arena Naţională.

Reclamă
Reclamă 4

Câștigarea titlului în România este cea mai importantă performanță din cariera mea și primul trofeu. M-am bucurat să văd fericirea oamenilor și faptul că efortul jucătorilor a fost răsplătit, iar Steaua (n.r – FCSB) a câștigat primul titlu după nouă ani.

Sunt antrenor de șase ani, trei i-am petrecut ca secund. Am fost norocos să primesc oportunitatea de a lucra la un astfel de club uriaș”, a mai declarat Elias Charalambous pentru sursa citată.

„Face patronul schimbările, dar..” Răzvan Lucescu, val de laude pentru Elias Charalambous după titlul câștigat de FCSB!

Răzvan Lucescu a lansat un val de laude pentru Elias Charalambous după titlul câștigat de FCSB! Antrenorul care a câștigat campionatul cu PAOK s-a arătat impresionat de tehnicianul cipriot.

Reclamă

Răzvan Lucescu este de părere că Elias Charalambous are un rol important la FCSB, chiar dacă Gigi Becali face schimbările.

Antrenorul lui PAOK a spus că cipriotul a adus un echilibru în vestiarul roș-albaștrilor și că a știut să gestioneze situația de la echipă.

„Eu zic că trebuie acordate merite enorme lui Charalambous, a ştiut să gestioneze o situaţie complicată. Da, ştim că face patronul schimbările, dar a ştiut să gestioneze situaţia, a ştiut să treacă peste frustările pe care le produce un patron unui antrenor.

Mie îmi place să-i zic Steaua, eu zic că FCSB-ul ăsta e Steaua şi a terminat pe locul doi ani la rând, dar atunci când termini pe doi arată că s-a muncit destul de bine. A lipsit echilibrul lui Charalambous de a gestiona situaţia”, a spus Răzvan Lucescu la orangesport.ro.

FCSB a câştigat pentru prima oară titlul după o pauză de 9 ani. Ultimul campionat câştigat de echipa patronată de Gigi Becali a fost cucerit cu Costel Gâlcă pe bancă, în sezonul 2014-2015. Gâlcă a reuşit atunci o „triplă istorică”. În afară de campionat, a cucerit şi Cupa României şi Cupa Ligii, competiţie care nu mai există.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:55

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

17:48

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și