Închide meniul

Momente de panică la UTA – FC Hermannstadt. Rareș Pop s-a prăbușit pe teren. Medicii de pe ambulanță au intervenit imediat. Gestul făcut de colegi

Sebastian Cristian Publicat: 2 mai 2023, 21:40

Reclamă
Momente de panică la UTA – FC Hermannstadt. Rareș Pop s-a prăbușit pe teren. Medicii de pe ambulanță au intervenit imediat. Gestul făcut de colegi

Momente de panică la UTA - FC Hermannstadt

Foto: Captură Digi Sport

Momente de panică la UTA – FC Hermannstadt. Rareș Pop s-a prăbușit pe teren în minutul 71, iar ambulanța a intrat imediat pe teren. Fotbalistul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colegii săi au făcut un scut în jurul acestuia, iar spectatorii prezenți pe arena din Arad i-au scandat numele tânărului fotbalist.

Momente de panică la UTA – FC Hermannstadt. Rareș Pop s-a prăbușit pe teren. Ambulanța a intrat imediat pe teren. Gestul făcut de colegi

În minutul 71 al meciului de la Arad, după o incursiune frumoasă pe partea dreaptă a terenului, Rareș Pop a fost călcat de un adversar, contactul având loc în zona gleznei. Imediat după acel moment, fotbalistul s-a prăbușit pe gazon, iar colegii săi au făcut gesturi disperate pentru ca ambulanța să intre pe teren.

Au urmat momente serioase de panică, însă medicii au intervenit foarte rapid, i-au acordat primul ajutor. Ulterior, Rareș Pop a fost urcat în ambulanță și transportat la spital. Fanii prezenți pe stadion i-au scandat numele și l-au aplaudat pe tânărul fotbalist de la UTA.

Potrivit gsp.ro, Rareș Pop a suferit o cădere de calciu. El a acuzat stări de rău și zilele trecute, în timpul antrenamentelor.

Reclamă

Mircea Rednic, primele declarații după ce a semnat cu UTA Arad: „Sper să nu ajungem cu Dinamo la baraj!”

Mircea Rednic susține că este încrezător că UTA Arad se poate salva de la retrogradare, în actualul sezon.

Totodată, tehnicianul, în vârstă de 61 de ani, spune că speră ca, în cazul în care UTA Arad va ajunge la barajul pentru menținere în Liga 1, să nu dea peste fosta lui echipă, Dinamo.

„Nu am ezitat să accept. Nu vreau să folosesc cuvinte mari, ştiu ce înseamnă UTA pentru suporterii de aici, pentru fotbalul românesc. S-au făcut eforturi mari să se creeze condiţii pentru performanţă şi poate şi acest lucru m-a făcut să accept. Nu vreau să spun că este o situaţie delicată şi că o să încerc să fac. Am venit aici pentru că eu cred în proiectul UTA, cred că putem să ne realizăm obiectivele.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc ca echipa să se salveze, ne dorim să ne salvăm direct, pentru că matematic se mai poate, dacă nu, la baraj. În situaţia asta trebuie unitate, experienţă am, am mai trecut prin asta şi în Belgia, când am antrenat acolo. Trebuie mai mult entuziasm, plăcerea de a juca, să arate ca o echipă, să înţeleagă că toţi greşim. Rednic a avut oferte, aproape toate echipele care şi-au schimbat antrenorii m-au ofertat. Am ezitat, nu am vrut, dar în momentul în care mi s-a propus postul la UTA, nu am ezitat.

Am acceptat UTA pentru că m-a interesat. Nu am mai retrogradat până acum. De ce să-mi fie teamă? În perioada asta am mai avut oferte. Mi-a prins bine această perioadă de pauză, pentru că am avut şi eu o problemă de sănătate, m-am recuperat după o proteză de şold, am renovat şi case, mai aveam să mă apuc de croşetat.

După cum joacă Dinamo, eu zic că merită să promoveze în Liga 1, depinde foarte mult ce va face cu Iaşul. Dacă va învinge, cred că va reuşi să promoveze direct. Sper să nu ajungem să ne luptăm la baraj”, a declarat Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și