Închide meniul
Foto

Momente ireale la FCSB – FC U Craiova 1948! Arbitrul Adrian Cojocaru a așteptat minute în șir o reluare bună pe monitorul VAR, dar se vedea pe el însuși

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 august 2022, 0:20

Momente ireale la FCSB – FC U Craiova 1948! Arbitrul Adrian Cojocaru a așteptat minute în șir o reluare bună pe monitorul VAR, dar se vedea pe el însuși

Momente ireale la FCSB - FCU Craiova

Momente ireale la FCSB - FCU Craiova / Captură Digi Sport

Au fost momente ireale la meciul dintre FCSB și FC U Craiova 1948, din etapa a 3-a a Ligii 1. Arbitrul central Adrian Cojocaru a așteptat minute în șir o reluare bună pe monitorul VAR, după o fază controversată petrecută în repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 57 al derby-ului de pe Arena Națională, Dawa l-a călcat în careul FCSB-ului pe Duarte, iar oltenii au cerut vehement penalty.

Momente ireale la FCSB – FC U Craiova 1948, din cauza VAR-ului!

Inițial, arbitrul Adrian Cojocaru a lăsat jocul să continue, dar l-a întrerupt câteva secunde mai târziu, pentru că jucătorul Craiovei se resimțea pe gazon.

Echipa medicală a intervenit de urgență pe teren, în timp ce centralul partidei a mers la monitorul VAR de la marginea terenului pentru a verifica un posibil penalty.

Au urmat scene uluitoare pe Arena Națională. Cojocaru a așteptat minute în șir să primească o reluare potrivită pentru a analiza faza respectivă. Inițial, pe monitorul VAR nu a apărut nicio imagine din timpul meciului, ecranul fiind acoperit cu logo-ul „VAR”.

Reclamă
Momente ireale la FCSB – FCU Craiova / Captură Orangesport

Ulterior, pe monitor au început să apară mai multe cadre din timpul partidei, însă nu destul de bune pentru a-l ajuta pe Cojocaru să ia o decizie. Pe ecran au continuat să curgă diverse reluări, derulate pe repede-înainte, care l-au pus pe arbitrul central într-o postură inedită.

Momente ireale la FCSB – FCU Craiova / Captură Orangesport

În cele din urmă, Adrian Cojocaru a primit pe monitorul VAR reluarea de care avea nevoie, după un proces care a durat aproximativ 3 minute. Centralul a analizat faza contactului dintre Dawa și Duarte și a dictat lovitură de la 11 metri în favoarea lui FC U Craiova 1948.

Andrea Compagno a luat mingea și a transformat penalty-ul, cu un șut în dreapta lui Ștefan Târnovanu, care a sărit în partea opusă. Italianul a reușit să restabilească egalitatea, după ce Joonas Tamm a deschis scorul pentru FCSB în minutul 48.

Reclamă 4 / 0/3

Joonas Tamm a marcat cu o „torpilă” în FCSB – FCU Craiova

Joonas Tamm a deschis scorul cu o „torpilă” în meciul FCSB – FCU Craiova, la numai două minute după ce a intrat pe teren. Fundașul estonian a fost aruncat în teren de Nicolae Dică la pauza partidei de pe Arena Națională, în locul lui Rachid Bouhenna.

Tamm s-a aflat la locul și momentul potrivit în minutul 48 al meciului și a finalizat cu un șut violent.

Mingea a ajuns noroc la Joonas Tamm, după un corner executat de Florinel Coman, iar fundașul de 30 de ani a tras cu sete. Mingea s-a dus în vinclu, fără speranțe pentru Robert Popa.

Este primul gol înscris de estonian pentru FCSB, la cea de-a 4-a apariție.

Dică și-a luat în serios rolul, după ce Gigi Becali a anunțat că îi va da mână liberă în alcătuirea echipei și realizarea schimbărilor timp de 15 meciuri. Noul antrenor al FCSB-ului l-a introdus pe Tamm pe teren imediat după pauză, în meciul din această seară, iar mutarea s-a dovedit a fi extrem de inspirată.

Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. „, a spus Gigi Becali, după revenirea lui Nicolae Dică pe banca FCSB-ului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și