Închide meniul
UPDATE

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB: „Va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iulie 2022, 11:25

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB: „Va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Nicolae Dică a ajuns la baza FCSB din Berceni
  • Nicolae Dică, noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB. Nicolae Dică a ajuns la baza FCSB din Berceni!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB!

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB

Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. „, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali l-a convins pe Nicolae Dică să revină la FCSB, după ce Toni Petrea și-a dat demisia. Becali l-a convins pe Dică în doar o zi să accepte oferta.

Nicolae Dică a ajuns la baza FCSB din Berceni!

Update 11:20: Ultraşii de la FCSB au anunţat că vor merge la Baza din Berceni pentru a vorbi cu Nicolae Dică.

Reclamă

Nicolae Dică a ajuns la baza din Berceni, acolo unde va fi prezentat fotbaliștilor. La ora 11 este programat un antrenament, acolo unde va fi prezent și noul antrenor la FCSB. Următorul meci pentru trupa patronată de Gigi Becali este returul cu Saburtalo, din turul doi preliminar din Conference League, meci la care pe bancă poate sta Nicolae Dică.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a avut un start dezastruos de sezon, sub comanda lui Toni Petrea. Trupa patronată de Gigi Becali a remizat în prima etapă, pe teren propriu, cu U Cluj, scor 1-1, urmând să piardă cu Rapid, în etapa a doua. În Conference League, au suferit o înfrângere ruşinoasă, cu Saburtalo, scor 0-1.

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții. După cum Antena Sport v-a anunţat în exclusivitate, „Dicanio” este alesul lui Gigi Becali. Antrenorul de 42 de ani îi va lua locul lui Toni Petrea, care a plecat de la echipă după eșecul din derby-ul cu Rapid, scor 0-2.

“Mă bucur că am primit foarte mesaje de la foarte mulți suporteri, de la șeful galeriei, care își doresc să vin. A contat foarte mult. Am avut și dimineață o discuție la telefon cu nea Gigi, acum, seara, ne-am văzut, am discutat față în față și am pus niște lucruri la punct, care pentru mine sunt interesante. Sunt ok, e ceea ce îmi doream.

A mai rămas pentru mâine să discutăm niște lucruri. În mare, da, ne-am înțeles. Mie mi s-a părut Gigi Becali mai deschis, mult mai deschis decât data trecută. Vom vedea mâine.

Au fost și lucruri la care nu ne-am înțeles, da, dar mi-a dat foarte multă încredere că voi lăsa să fac lucrurile cum trebuie. Așa cum am spus când am plecat, îmi doresc să îmi pun lucrurile în practică”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Nicolae Dică pregătește două schimbări uriașe după revenirea la FCSB

Nicolae Dică pregătește două schimbări uriașe după revenirea la FCSB. Astfel, înainte să semneze, el are un mesaj clar pentru Gigi Becali, cel care e obișnuit să le facă pe toate la echipa vicecampioană.

Dică a anunțat din start că nu este de acord cu ideea de a face 4 schimbări la pauză, după modelul lui Becali în meciul cu Rapid (0-2). Pe de altă parte, antrenorul vrea să îl folosească pe Octavian Popescu pe altă poziție.

Reclamă

”Niciodată (n.r. – nu e de acord cu 4 schimbări la pauză)! Vom vedea, dacă eu voi merge acolo, în timp vom vedea dacă se vor face aceste schimbări. Eu aşa îl văd (n.r. – pe Octavian Popescu), inter, în zona centrală”, a spus Dică, citat de orangesport.ro.

Rămâne de văzut dacă la al doilea mandat Dică va reuși să se impună în fața lui Gigi Becali, atunci când vine vorba de alcătuirea primului 11 sau de schimbările din timpul partidelor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF