Închide meniul
Foto

Momentul care l-a marcat definitiv pe Florinel Coman: „Mi-a schimbat viața!”. Ce se întâmplă cu „Mbappe de România”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2023, 20:43

Reclamă
Momentul care l-a marcat definitiv pe Florinel Coman: „Mi-a schimbat viața!”. Ce se întâmplă cu „Mbappe de România”

Florinel Coman ştie care este secretul succesului lui Gică Hagi la Farul

Florinel Coman, în timpul unui meci | Hepta

Se știe care a fost momentul care l-a marcat definitiv pe Florinel Coman. Atacantul în vârstă de 25 de ani de la FCSB anunță că nașterea fiicei lui, Kasia, i-a schimbat viața. Micuța s-a născut în vara lui 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman și-a regăsit forma care l-a consacrat și care l-a făcut pe Gigi Becali să îl aducă cu 3 milioane de euro de la echipa lui Gică Hagi. „Mbappe de România” a menținut vii speranțele la titlu ale roș-albaștrilor, după golurile marcate împotriva lui Sepsi și CFR Cluj.

Momentul care l-a marcat definitiv pe Florinel Coman

Florinel Coman s-a căsătorit anul trecut cu Ioana Timofeciuc. Soția jucătorului de la FCSB a născut la scurt timp după.

Mi-a schimbat viaţa în bine. Prima dată n-am realizat. Atunci când s-a născut, nu am realizat, dar când a început să crească mi-am dat seama că trebuie să am grijă de ele până la urmă, pentru că am două fete în casă şi eu sunt bărbatul. Fetiţa mă va lua exemplu pe mine, aşa că trebuie să fiu foarte atent la cum mă comport şi cum gestionez anumite situaţii.

(n.r. – când s-a născut) Eram în cantonament şi am primit un telefon pe la 3, 4 dimineaţa şi mi-a spus să vin, deoarece credea că va naşte. Am plecat la Constanţa, pentru că acolo a născut, în bazin cu apă caldă. Am ajuns la Constanţa şi s-a născut. Am stat foarte mult acolo, am asistat la naştere, n-am avut nicio problemă.

Reclamă

Chiar eram acolo şi nu realizam ce mi se va întâmpla. Medicul mi-a dat-o în braţe şi e un sentiment pe care n-am cum să-l explic.

Petrec foarte mult timp cu ea, îi citesc poezii. Este foarte atentă, acum a început să spună câteva chestii acolo. Este super, super. Oricum, eu mi-am dorit la 24-25 de ani să fac primul copil şi m-am pregătit pentru treaba asta, aşa că n-am nicio problemă„, a declarat Florinel Coman pentru orangesport.ro.

Florinel Coman este cel mai în formă jucător al lui FCSB din play-off-ul Ligii 1. Cu reușita din lovitură liberă, din derby-ul cu CFR Cluj, a ajuns la șase goluri stagionale. Are și patru pase decisive în această ediție de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, nemulțumit că Gigi Becali nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece

Gică Hagi îl „ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece! „Regele” a dezvăluit faptul că actuala „vedetă” de la FCSB a avut o ofertă foarte bună de a pleca de la formația bucureșteană.

Gică Hagi susține că Florinel Coman ar fi putut prinde un transfer pe bani mulți, în trecut, însă FCSB nu l-ar fi lăsat să plece.

Întotdeauna mi-aș dori un jucător ca el. Coman este un fotbalist foarte talentat, cu un potențial enorm. Important este să-i găsești cipul și să-l faci să fie foarte bun.

Florinel a fost de mic printre cei mai buni, un număr 9. Așa este el, un număr 9, genul lui Alibec, care are apucături de 9 fals. Adică e și decar. Important este ca tu, antrenorul, să-l faci să dea randamentul cel mai bun.

Florinel a avut la un moment dat o ofertă foarte bună, dintr-un campionat de top. Trebuia lăsat să plece, dar nu s-a luat decizia bună. Putea să aibă provocarea vieții.

Coman a avut o ofertă foarte mare, dar nu s-a luat o decizie în favoarea lui. Decizia de a rămâne nu a fost foarte bună.

Apoi a avut un moment în care a căzut emoțional, au apărut și accidentările și regresul”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și