Închide meniul

Florinel Coman, gol fabulos în CFR Cluj – FCSB! Cum a înscris „Mbappe de România”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 aprilie 2023, 22:43

Reclamă
Florinel Coman, gol fabulos în CFR Cluj – FCSB! Cum a înscris Mbappe de România”

Miodrag Belodedici l-a făcut praf pe Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB / Profimedia

Florinel Coman a înscris un gol fabulos în CFR Cluj – FCSB, partidă care contează pentru etapa a treia din play-off-ul Ligii 1! La scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, Coman a marcat un gol senzațional din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB și-a revenit în partea a doua a meciului din Gruia, după ce, în prima repriză, trupa lui Dan Petrescu a condus ostilitățile.

Florinel Coman, gol fabulos în CFR Cluj – FCSB

În minutul 68 al derby-ului din Gruia, FCSB a beneficiat de o lovitură liberă în apropierea careului gazdelor. Florinel Coman a trimis un șut plasat, fără să-i dea vreo șansă portarului Scuffet.

CFR Cluj a fost cea care a deschis scorul, în minutul 20, prin Daniel Bîrligea.

Meciul din această seară este foarte important pentru roș-albaștri, având în vedere că, cu o victorie, ar devansa-o pe CFR Cluj și ar urca pe locul 2 din play-off.

Reclamă

Echipele de start de la CFR Cluj – FCSB:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous: „Mergem acolo să câştigăm!”

„V-am spus încă de săptămâna trecută că toate meciurile de acum încolo vor fi foarte dificile. Ştim că mâine avem o altă partidă grea cu CFR Cluj, o echipă foarte bună pe teren propriu. Mergem acolo să câştigăm toate cele 3 puncte. Ştiu că va fi dificil, jucătorii trebuie să muncească mult pe teren. Suntem într-o formă bună şi avem ca obiectiv victoria.

Ştiu cât de important este acest moment în care am venit aici, mai ales pentru acest club. V-am spus din prima zi că am fost foarte încântat de tot ceea ce am găsit la FCSB. Sunt foarte fericit şi sper să îi facem pe fani fericiţi, la finalul sezonului. Nu au fost multe lucruri pe care să le schimb, pentru că echipa se descurca foarte bine. Stafful se descurcă foarte bine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor din staff… m-au ajutat foarte mult. Au fost un mare ajutor pentru mine.

Şut este foarte bine, este în echipă şi va veni alături de noi. Octavian Popescu nu este gata pentru a juca. Cel mai important pentru noi este echipa noastră, să vedem cum să ne facem jocul nostru.

Nu le-am spus niciodată în viaţa mea, jucătorilor, să remizeze un meci. Niciodată! Întotdeauna obiectivul este să câştigăm un meci! Dacă mergi să câştigi, poţi şi să remizezi. Dacă mergi la o remiză, poate vei pierde. Ne dorim să câştigăm! Nu ştim dacă vom reuşi, dar asta ne dorim”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și