Închide meniul

Momentul în care Ilie Stan l-a înfuriat pe Gigi Becali: „Ești prost!”. Cum s-a încheiat dialogul încins

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2022, 21:37

Momentul în care Ilie Stan l-a înfuriat pe Gigi Becali: „Ești prost!. Cum s-a încheiat dialogul încins

Gigi Becali, înfuriat de Ilie Stan

Gigi Becali este patronul de la FCSB / Hepta

Momentul în care Ilie Stan l-a înfuriat pe Gigi Becali s-a petrecut în 2012. La vremea respectivă, antrenorul de 54 de ani l-a anunțat pe patronul FCSB că pleacă de la echipă. Latifundiarul din Pipera n-a digerat ușor vestea și i-a oferit o replică acidă fostului mijlocaș al Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În martie 2012, Ilie Stan a hotărât să plece de la FCSB, la numai 6 luni după ce fusese instalat pe banca tehnică.

Momentul în care Ilie Stan l-a înfuriat pe Gigi Becali: „Ești prost!”

Fostul campion din Ghencea s-a dus la Gigi Becali și i-a comunicat decizia. Patronul clubului a fost luat complet prin surprindere și a încercat să-l facă să se răzgândească.

Ilie Stan i-a explicat motivele, iar latifundiarul din Pipera a înțeles, în cele din urmă.

„Eu nu am avut probleme la Steaua (n.r. – FCSB), cu Gigi Becali. Problemele sunt la intermediar, la omul dintre tine și patron. Nu am nimic împotrivă să explic patronului care sunt problemele, cum văd lucrurile.

Reclamă

Atunci, la FCSB, nu a fost cazul, nu era MM Stoica, nu era nimeni. Pur și simplu am discutat cu Gigi Becali și ne-am despărțit. Gigi a fost supărat pe decizia care am luat-o, eu am adus 50.000 de oameni în tribune.

Juca pe la Cluj sau pe unde apuca, situația era cumva asemănătoare cu ce este acum. Apoi am venit eu și, pe Arena Națională, au venit zeci de mii de oameni, cu Rapid, cu CFR. Suporterii veneau alături de noi, prin joc, prin spiritul care l-am adus.

Când i-am zis că plec, s-a supărat. A zis ‘ești prost, unde pleci acum când joacă echipa, păi ne băteam cu 5-6 echipe, acum e doar cu CFR-ul. Suporterii te iubesc, strigă mereu stadionul’! Dar i-am zis motivele și nu a mai comentat.”, a povestit Ilie Stan, pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Stan regretă că a plecat de la FCSB: „Nu erau condițiile de acum”

Chiar dacă atunci era foarte hotărât să părăsească echipa, Ilie Stan a recunoscut că acum regretă decizia respectivă. Condițiile neobișnuite din acea perioadă l-au convins pe tehnician să își grăbească plecarea.

„Eu recunosc că am greșit, atunci, dar așa fost să fie, simțeam că pot mai mult. Dar s-au întâmplat multe lucruri, nu erau condițiile de acum. Noi atunci ne echipam la Mogoșoaia și făceam antrenamente la Buftea.

Dar aveam lot valoros, uitați ce a făcut Reghe după ce a preluat echipa. Eu zic că am și eu un merit în ce a urmat. Este adevărat că, după mine, a mai fost pentru câteva etape Mihai Stoichiță.”, a mai declarat Ilie Stan, pentru sursa citată anterior.

Ilie Stan a pregătit FCSB în 22 de meciuri. 11 victorii, 4 remize și 7 înfrângeri a înregistrat echipa lui Gigi Becali în perioada respectivă.

Recomandări
  • Momentul în care Ilie Stan l-a înfuriat pe Gigi Becali
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și