Închide meniul
Video

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă: „Dacă dormi pe teren până vine baba cu colacii…”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2024, 19:34

Reclamă

Transferul pe care îl forţează Gigi Becali, după ce îşi pierde golgheterul de la FCSB. Jucătorul dorit în locul lui Florinel Coman

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă. Este vorba de David Miculescu, cel care a marcat un gol de senzaţie în derby-ul câştigat de FCSB cu scorul de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că David Miculescu nu va fi titular la FCSB pentru că a pierdut uşor o minge în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă

A intrat David Miculescu și a pierdut o minge în tușă. L-a costat, nu mai joacă titular acum. La mine poți să pasezi greșit, dar cum face Olaru, să pasezi repede. Dacă stai şi dormi cu mingea la picior și ți-o fură adversarul, atunci eu gata….

La mine trebuie să ai viteză de joc. Dacă joci în viteză îmi ești prieten. Dacă dormi pe teren până vine baba cu colaci şi îi ia vârcolacii, gata, la revedere, la mine nu mai joci. Bagă baba colacii şi îi coace şi îi şi mănâncă. Poți să dai pasă la adversar, dar joacă în viteză! Dacă stai cu mingea la picior, să te întorci, nu merge așa. Cum făcea și Compagno„, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului pentru meciul cu Farul

Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului pentru meciul cu Farul. După victoria la scor cu Universitatea Craiova, în care FCSB s-a impus cu 3-0, patronul roş-albaştrilor a fost extrem de fericit.

Reclamă

Liderul din Liga 1 se pregăteşte pentru duelul cu Farul din etapa cu numărul 24. Cu o săptămână înaintea meciului contra campioanei en-titre, Gigi Becali nu s-a ferit să anunţe echipa de start.

Aşa cum a obişnuit, patronul celor de la FCSB a anunţat din nou echipa de start pentru următorul meci al roş-albaştrilor, chiar dacă duelul cu Farul se va disputa la începutul săptămânii viitoare.

„Anunţ iar echipa, ca să o ştie şi Gică Hagi. Mi-e un pic frică să o anunţ, că ăla e specialist. Dar o spun şi aşa. Este aceeaşi echipă, doar că, din repriza a doua… Adică nu mai intră Pantea, joacă Creţu.

Reclamă 4 / 0/3

Joacă Tavi Popescu, Luis Phelipe şi Florinel Coman. În locul lui Olaru o să joace Băluţă. Şi gata! O ştie şi Gică echipa, cu o săptămână înainte. Băluţă în locul lui Olaru. Şi Tavi Popescu intră titular”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și